Zien: eerste zingende trailer van 'K2 zoekt K3'

Dieter Blarinckx-31 augustus 2021 om 08:02

Eind-de-lijk! De Vlaamse zender VTM dropte deze voormiddag de eerste échte trailer van het langverwachte programma 'K2 zoekt K3'. In de trailer zien we voor het eerst enkele kandidaten, zowel jongens als meisjes, meezingen en dansen op die bekende K3-nummers.

Maar dat is nog niet alles, ook geeft VTM mee vanaf wanneer het nieuwe avontuur start! Vanaf 11 september gaan Hanne en Marthe dus op zoek naar een waardige vervanger of vervangster voor Klaasje!

'K2 zoekt K3', vanaf 11 september bij VTM of online via VTM GO!

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer