Zien: eerste zingende trailer van 'K2 zoekt K3'

Dieter Blarinckx-31 augustus 2021 om 08:02

Eind-de-lijk! De Vlaamse zender VTM dropte deze voormiddag de eerste échte trailer van het langverwachte programma 'K2 zoekt K3'. In de trailer zien we voor het eerst enkele kandidaten, zowel jongens als meisjes, meezingen en dansen op die bekende K3-nummers.

Maar dat is nog niet alles, ook geeft VTM mee vanaf wanneer het nieuwe avontuur start! Vanaf 11 september gaan Hanne en Marthe dus op zoek naar een waardige vervanger of vervangster voor Klaasje!

'K2 zoekt K3', vanaf 11 september bij VTM of online via VTM GO!

Jan Kooijman lanceert eerste single ‘Neem Me Mee’

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:06

Wie gisteren naar ‘Dancing With The Stars’ keek, kreeg als eerste een muzikale primeur: jurylid en danser Jan Kooijman bracht er live immers zijn eerste eigen single. Ook op dat moment werd de officiële videoclip gedropt op YouTube.

'Neem Me Mee' is de eerste track van 'Schemering’, de volledige eerste EP van de 40-jarige danser, die later dit jaar zal verschijnen.

Bekijk en beluister ‘m hieronder:

Deze kandidaat heeft 'Big Brother' moeten verlaten

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:11

Het was gisteren een spannende avond voor drie bewoners van het ‘Big Brother’-huis. De nieuwelingen Amy, Eveline en Leroy werden door hun medekandidaten genomineerd en liepen daarom het risico naar huis te worden gestuurd. Leroy kreeg al snel te horen dat hij genoeg stemmen had gekregen en daarom safe zat. Niet veel later kreeg Eveline hetzelfde bericht. Met als gevolg: Amy heeft haar koffers moeten pakken.

De tijd van Amy in het ‘Big Brother’-huis was kort en bondig. Of ze ervan baalt nu al weg te moeten? Integendeel. Met tranen van blijdschap liet ze haar medebewoners achter zich. “Het zijn echt mijn mensen niet”, zei ze. “Je kan je niet voorstellen hoe vals ze zijn.”

Ontdek meer