Disney+ deelt trailer van tweede seizoen 'The Kardashians'

Karen Luiken-29 augustus 2022 om 18:22

Disney+ heeft vandaag de officiële trailer van het tweede seizoen van ‘The Kardashians’ gedeeld. De langverwachte nieuwe afleveringen gaan op 22 september in première.

In het tweede seizoen worden Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie opnieuw op de voet gevolgd door een heel stel camera’s. Ze worden gevolgd in zo’n beetje alles wat ze doen en delen hun grootste triomfen en worstelingen met hun kijkers. Van vurige romances en levensveranderende mijlpalen tot onvoorstelbare successen.

De eerste aflevering verschijnt op 22 december, daarna zal er iedere donderdag een nieuwe aflevering gelanceerd worden.

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Iconische tutu van Carrie Bradshaw kan binnenkort van jou zijn

Karen Luiken-08 december 2023 om 07:36

Een gelukkige fan van ‘Sex and the City’ kan binnenkort de nieuwe eigenaar zijn van de iconische tutu van Carrie Bradshaw. Het kledingstuk wordt geveild.

De tutu komt voorbij in het introfilmpje van ‘Sex and the City’. Daarin draagt Carrie het rokje en paradeert ze door de straten van Manhattan, tot ze een plens water in haar gezicht krijgt omdat er een bus langsrijdt.

Naast de tutu gaat er ook een ander kledingstuk van Carrie Bradshaw onder de hamer. Het gaat om de krantenjurk die het SATC-personage droeg tijdens een lunch met Big’s vrouw Natasha, in een aflevering van het derde seizoen.

Fans kunnen tot 11 januari bieden op de kledingstukken via de veiling van Julien’s Auctions. Voor de tutu wordt een opbrengst van 8.000 tot 12.000 euro verwacht.

Ontdek meer