Netflix deelt trailer en releasedatum laatste seizoen ‘Manifest’

Karen Luiken-29 augustus 2022 om 16:55

Slechts één seizoen. Dat is hoe lang we nog van ‘Manifest’ kunnen genieten. Nieuwe afleveringen zijn op komst, maar daarna is het gedaan met de populaire Netflix-serie. In een nieuwe trailer deelt de streamingsdienst de eerste beelden én de officiële releasedatum.

‘Manifest’ gaat over de mysterieuze vlucht 828. De bemanning van het vliegtuig verdwijnt, maar keert op onverklaarbare wijze vijf jaar later weer terug. De slachtoffers proberen opnieuw te intrigeren in de huidige samenleving, maar komen er langzaam maar zeker achter dat niets meer is zoals het vroeger was.

De serie kent inmiddels drie seizoenen. Het vierde is dus op komst en wordt opgedeeld in twee delen van elk tien afleveringen. De eerste helft is vanaf 4 november op Netflix te zien.

Noah Schnapp heeft goed nieuws voor fans 'Stranger Things'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 06:00

Fans wachten in spanning op het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’. Niemand weet wanneer we het precies kunnen verwachten, maar volgens Noah Schnapp zijn de voorbereidingen in ieder geval in volle gang. Hij heeft onthuld dat de opnames binnenkort van start gaan.

Noah, die Will Byers speelt in de serie, heeft tijdens een Instagram Live-sessie een aantal vragen van fans beantwoord. Eén daarvan was of de acteur in de knoei zou komen met school vanwege opnames van ‘Stranger Things’. Hij antwoordde daarop dat het geen probleem zou zijn, omdat hij school in mei afrondt en de opnames dan pas beginnen.

Een maand of drie vier. Zolang duurt het dus voordat de camera’s gaan draaien. Het eindresultaat komt naar verwachting ergens in 2024 naar Netflix.

Streamz komt met Valentijns special van 'Love Island'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 06:00

Het is ruim een half jaar geleden dat het laatste seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’ op de buis te zien was. De winnaars Jotti en Cas zijn inmiddels uit elkaar, en ook bij de andere koppels is er inmiddels veel gebeurd. Wat allemaal? Dat is binnenkort te zien.

Streamz komt op 10 februari met een speciale Valentijns-reünie van ‘Love Island’. In het bijzijn van presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood kijken de islanders terug op hun avontuur. Ze vertellen hoe het nu met hun liefdesleven gaat en maken bekend of ze nog steeds samen zijn met hun ‘Love Island’-partner. Bij twee geliefden is dat in ieder geval niet het geval. De spanning loopt hoog op als zij elkaar voor het eerst weer zien.

De ‘Love Island Valentine’s Reunion’ is vanaf 10 februari exclusief te zien bij Streamz.

Ontdek meer