Dit zijn de winnaars van de MTV VMA's

Karen Luiken-29 augustus 2022 om 06:16

De winnaars van de MTV Video Music Awards zijn bekend. De prijzen, die gisterenavond werden uitgereikt, zijn onder meer naar Billie Eilish, Taylor Swift en Harry Styles gegaan.

Er zijn dit jaar prijzen verdeeld in 22 verschillende categorieën. Taylor Swift won met haar clip van ‘All Too Well’ in de categorie video van het jaar. Ze nam het op tegen Olivia Rodrigo, Harry Styles, Lil Nas X, Jack Harlow, Doja Cat, Ed Sheeran en Drake ft. Future & Young Thug.

In de categorie liedje van het jaar was het Billie Eilish die er met de grote prijs vandoor ging. Zij versloeg daarmee haar tegenstanders Adele, Elton John & Dua Lipa, The Kid LAROI & Justin Bieber, Lizzo en Doja Cat.

Andere prijswinnaars zijn onder meer Harry Styles, Dove Cameron, BTS, Bad Bunny, Seventeen, Nicki Minaj, Jack Harlow, Lizzo, Måneskin en The Weeknd.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Ontdek meer