Taylor Swift kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-29 augustus 2022 om 06:05

Taylor Swift heeft fantastisch nieuws voor haar fans. De zangeres heeft tijdens de uitreiking van de MTV VMA’s bekendgemaakt in oktober een nieuw album uit te brengen.

“Ik dacht dat dit misschien een leuk moment zou zijn om jullie te vertellen dat mijn gloednieuwe album op 21 oktober uitkomt”, aldus Taylor tijdens de VMA's na het in ontvangst nemen van de prijs voor ‘Video van het Jaar’.

Niet veel later kroop ze in de digitale pen en maakte ze via Instagram meer details bekend. Zo laat ze onder meer weten dat haar album ‘Midnights’ gaat heten en dat het dertien nummers bevat.

“Midnights, de verhalen van dertien slapeloze nachten verspreid over mijn leven, verschijnt op 21 oktober. Meet me at midnight”, schrijft Taylor.

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Panic! At The Disco gaat na 20 jaar uit elkaar

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:00

Droevig nieuws voor de fans van de Amerikaanse rockband Panic! At The Disco, want de bandleden gaan na twintig jaar uit elkaar. Dat werd zopas aangekondigd via hun sociale media.

Na meer dan negentien jaar is het binnenkort over en uit met de bekende band Panic! At The Disco. Na hun aankomende Europese tournee zullen ze er voorgoed mee stoppen. Dat trieste nieuws werd bekendgemaakt via hun instagram:

"Soms moet een reis stoppen zodat er een andere kan beginnen. Sarah en ik verwachten een kindje, en ik wil me focussen op mijn familie”, klinkt het bij frontzanger Brendon Drie.

Maar eerst hebben ze nog een hele tournee op de planning staan, met ook een Belgische halte op 28 februari in het Sportpaleis in Antwerpen!

Ontdek meer