Taylor Swift kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-29 augustus 2022 om 06:05

Taylor Swift heeft fantastisch nieuws voor haar fans. De zangeres heeft tijdens de uitreiking van de MTV VMA’s bekendgemaakt in oktober een nieuw album uit te brengen.

“Ik dacht dat dit misschien een leuk moment zou zijn om jullie te vertellen dat mijn gloednieuwe album op 21 oktober uitkomt”, aldus Taylor tijdens de VMA's na het in ontvangst nemen van de prijs voor ‘Video van het Jaar’.

Niet veel later kroop ze in de digitale pen en maakte ze via Instagram meer details bekend. Zo laat ze onder meer weten dat haar album ‘Midnights’ gaat heten en dat het dertien nummers bevat.

“Midnights, de verhalen van dertien slapeloze nachten verspreid over mijn leven, verschijnt op 21 oktober. Meet me at midnight”, schrijft Taylor.

Lizzo komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 15:51

Groot nieuws voor de fans van de Amerikaanse artieste Lizzo, want zij staat volgend jaar op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen!

"Popsensatie Lizzo komt naar België! De Grammy en Emmy Award winnende Amerikaanse brengt ‘The Special Tour’, waarmee ze momenteel doorheen de VS trekt, volgend voorjaar naar 15 steden in Europa", klinkt het bij organisator Live Nation. Op vrijdag 24 februari 2023 staat Lizzo in het Sportpaleis in Antwerpen.

Fans die een American Express-kaart hebben kunnen alvast tickets kopen vanaf morgen. De reguliere ticketverkoop zal pas starten drie dagen later, op 7 oktober.

Meer info kan je hier vinden.

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

Ontdek meer