Taylor Swift kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-29 augustus 2022 om 06:05

Taylor Swift heeft fantastisch nieuws voor haar fans. De zangeres heeft tijdens de uitreiking van de MTV VMA’s bekendgemaakt in oktober een nieuw album uit te brengen.

“Ik dacht dat dit misschien een leuk moment zou zijn om jullie te vertellen dat mijn gloednieuwe album op 21 oktober uitkomt”, aldus Taylor tijdens de VMA's na het in ontvangst nemen van de prijs voor ‘Video van het Jaar’.

Niet veel later kroop ze in de digitale pen en maakte ze via Instagram meer details bekend. Zo laat ze onder meer weten dat haar album ‘Midnights’ gaat heten en dat het dertien nummers bevat.

“Midnights, de verhalen van dertien slapeloze nachten verspreid over mijn leven, verschijnt op 21 oktober. Meet me at midnight”, schrijft Taylor.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Verhulstjes brengen eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:21

Gert, Ellen, Viktor en Marie Verhulst zijn van alle markten thuis. Ze kunnen tv maken, hebben humor, kunnen acteren, presenteren én zijn muzikaal. Dat hebben ze in het verleden allemaal al bewezen. Maar wist jij dat de familie ook heel goed is in het maken van kerstliedjes? Ze brengen hun eigen single uit!

Ontdek meer