Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Big Brother'

Karen Luiken-29 augustus 2022 om 05:22

‘Big Brother’ opent na het succes van twee eerdere seizoenen opnieuw de deuren van zijn luxe villa. Het ultieme psychologische experiment maakt een comeback en jíj kan dit keer meedoen. Play4 is op zoek naar nieuwe bewoners!

Al twee jaar op rij pakten verschillende Vlaamse en Nederlandse kandidaten hun koffer in voor een spannend avontuur in ‘Big Brother’. Tijdens het eerste seizoen was het Jill die er met de winst vandoor ging, Salar won het meest recente seizoen. Beiden gingen met een brok ervaring, heel veel fans én een mooie geldprijs naar huis. Wil jij in hun voetsporen treden? Dat kan nu.

Via een oproep is Play4 de zoektocht naar nieuwe kandidaten gestart. ‘Wie durft het meest van zichzelf te laten zien en speelt het spel slim genoeg om de winnaar te worden van Big Brother 2023?’, zo klinkt het. Aanmelden kan hier.

Mysterieuze dochter van Vanessa maakt haar intrede in 'Familie'

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:39

De cast van ‘Familie’ krijgt er een nieuw lid bij. Cyra Gwynth kruipt vanaf vandaag in de huid van Yoko, de mysterieuze dochter van Vanessa.

Wie is het geheime kind van Vanessa? Die vraag hebben kijkers zich in de afgelopen dagen meerdere keren gesteld. Vanavond krijgen ze eindelijk antwoord. Vanessa’s partner Mathias komt namelijk oog in oog te staan met Yoko, het meisje dat de dochter van Vanessa blijkt te zijn. Ze werd 26 jaar geleden afgestaan voor adoptie en is sindsdien in verschillende pleeggezinnen terechtgekomen. Toen ze elf was, belandde ze in een instelling.

“Doordat Yoko al van jongs af aan vooral op zichzelf is aangewezen, staat ze op haar eigen benen”, licht actrice Cyra Gwynth een tipje van de sluier. “Ze is assertief, gedraagt zich stoer en komt op voor zichzelf. Door de vele tegenslagen in haar leven hecht ze zich niet makkelijk, gedraagt ze zich soms provocerend en kan ze grof uit de hoek komen. Maar achter dat masker gaat ook breekbaarheid schuil. Wie moeite doet om door haar muur te breken, krijgt een andere Yoko te zien.”

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Ontdek meer