Disney kondigt ‘The Return of the Rocketeer’ aan

Dieter Blarinckx-31 augustus 2021 om 07:37

Disney heeft afgelopen nacht bekendgemaakt dat ze een reboot gaan maken van ‘The Rocketeer’, een superheldenfilm uit 1991. Het personage is gebaseerd op bekende strips uit de jaren ’80. De nieuwe film, 'The Return of the Rocketeer', zal exclusief te streamen zijn via Disney+.

Veel is er helaas nog niet geweten over de plot van het verhaal, wél weten we al dat het zal draaien rond "een gepensioneerde Tuskegee-vlieger die de Rocketeer-mantel op zich neemt”, aldus Disney.

Meer info volgt snel!

Check hieronder de trailer van de originele film uit 1991:

'Red Notice' krijgt nog twee sequels

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:59

De grote Netflix-hit ‘Red Notice’ krijgt zeer waarschijnlijk een vervolg. Sterker nog: twee vervolgen. Deadline meldt dat de streamingsdienst zich in een beginfase bevindt van het maken van twee sequels.

De productie zou begin 2023 moeten starten, maar is afhankelijk van deals en de schema’s van de hoofdrolspelers. Die worden gespeeld door Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot. Het trio zou terugkeren voor de sequels en krijgt naar verwachting gezelschap van een aantal nieuwe personages.

‘Red Notice’ staat voor een wereldwijde waarschuwing om ’s werelds meest gezochte personen op te sporen. Als zo’n alarm af gaat, wordt FBI top-profiler John Hartley op de zaak gezet. Zijn grootschalige zoektocht brengt hem bij een gewaagde overval waar hij verplicht moet samenwerken met de beste kunstdief ter wereld, Nolan Booth, om gezamenlijk de meest gezochte kunstdief ter wereld, ‘The Bishop’, op te pakken. Hun daaropvolgende turbulente trip volgt het trio over de hele wereld, van de dansvloer naar een afgelegen gevangenis, tot diep in de jungle. Maar de allergrootste uitdaging is wel dat ze constant met elkaar opgescheept zitten.

Zien: Tom Holland schittert in nieuwste poster 'Uncharted'

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:20

Nog een dikke maand wachten en dan neemt de Britse acteur Tom Holland ons mee op een gloednieuw en razendspannend avontuur in 'Uncharted'. En die avonturenfilm kreeg zopas een gloednieuwe poster!

'Uncharted' is gebaseerd op de gelijknamige en populaire videogames rond hoofdpersonages Nate en Sully. Tom Holland kruipt voor deze verfilming in de huid van de jonge avonturier Nathan Drake en stort zich van het ene avontuur in het andere.

De film staat gepland voor release op 23 februari!

Check de coole nieuwe poster hier:

Ontdek meer