Gentse LEGO-fan bouwt Gent na in blokjes!

Dieter Blarinckx-31 augustus 2021 om 07:30

De 32-jarige Ben Vijle, een ambitieuze LEGO-fan, heeft een zot project opgenomen: hij gaat namelijk de drie bekende torens van Gent nabouwen. De Sint-Niklaaskerk en een stukje van de Korenmarkt zijn al klaar. Ondertussen is hij al begonnen aan de andere twee torens.

"De Sint-Niklaaskerk was een werk van lange adem. Ik heb lang moeten zoeken naar de juiste technieken en blokjes. Maar eens de kerk zelf af was, heb ik de rest in ongeveer twee weekends kunnen afwerken”, staat te lezen op zijn Instagram.

Ben moet nu dus nog het Belfort en Sint-Baafskathedraal maken: "Misschien doe ik ook nog het oude postgebouw aan de Korenmarkt met de Graslei.”

Succes Ben!

Zien: Fan verstoort live tv-uitzending om te vragen waar GTA 6 blijft

Nico De Greef-30 augustus 2021 om 17:37

Grand Theft Auto 6 is misschien wel het meest langverwachte computerspel aller tijden. Hoewel een zesde deel in de populaire game-franchise nog altijd niet officieel werd aangekondigd, is er geen haar op iemand's hoofd die eraan twijfelt dat Rockstar Games momenteel al volop achter de schermen werkt aan een vervolg op het gigantisch succesvolle Grand Theft Auto 5.

Fans wachten intussen al 8(!) jaar op de aankondiging van een opvolger en het is dan ook niet gek dat het geduld van sommige fans stilaan aan het opraken is. Een Duitse gamer, die naar de naam 'Taser' luistert, was het wachten zo beu dat hij onlangs onverwacht een live-uitzending van het populaire Duitse TV-spelprogramma 'Schlag den Star' verstoorde om er de presentator, een bekende Duitse komiek genaamd Elton, aan de tand te voelen over de status van de game.

"Hey, hallo! Taser hier. Ik zou graag willen weten wanneer GTA 6 eindelijk uitkomt. Ik wacht er al 8 jaar op", vraagt de gamer ongeduldig.

De gastheer van het spelprogramma, die natuurlijk helemaal van niks afwist, kon de fan helaas niet verder helpen maar kon er de humor wel van inzien. "GTA 6... Ik heb geen idee... Daar ben ik nog niet aan toe. Ik heb GTA 5 nog niet eens uitgespeeld", grapte hij.

Held!

Watermeloenpizza? Domino’s geeft het een kans!

Dieter Blarinckx-26 augustus 2021 om 09:49

De bekende fastfoodketen Domino’s Pizza gaat momenteel viraal op TikTok nadat ze een video gepost hebben waarin ze een watermeloenpizza maken!

“Het is een trend op TikTok die we ook eens wilden uitproberen”, lieten ze officieel weten nadat de video de wereld rondging.

Maar no worries, momenteel is het nog niet de bedoeling om die watermeloenpizza ook toe te voegen aan de vaste menukaart.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer

Celebrate with us!

Deze celebs verjaren binnenkort!

  • 26/01 Ellen DeGeneres
  • 28/01 Merel Dewildeman
  • 29/01 Oprah Winfrey
  • 31/01 Justin Timberlake
  • 01/02 Harry Styles
#TAGMAGcelebrates