Netflix pakt uit met ontroerende serie over verloren speeltje

Nico De Greef-28 augustus 2022 om 13:50

Wat als Toy Story tot een live-action serie werd herwerkt? Dat is de vraag die Netflix zich waarschijnlijk stelde toen ze met het idee van Lost Ollie op de proppen kwamen. De nieuwe Netflix Original heeft immers veel weg van de populaire Disney-franchise, maar weet zich voornamelijk dankzij een pakkend en tragisch verhaal genoeg te onderscheiden.

Lost Ollie brengt het ontroerende, maar tegelijk ook hartverwarmende, verhaal tot leven van een schattig uitziend speelgoedkonijn genaamd Ollie dat op zoek gaat naar zijn beste vriend Billy, een kind dat hij door een ongelukkige samenkomst van omstandigheden uit het oog is verloren geraakt. Samen met de hulp van ander verlaten speelgoed, zoals de clownpop Zozo en een roze teddybeer genaamd Rosy, onderneemt Ollie een episch avontuur om de weg terug naar huis te vinden.

Lost Ollie is een 4-delige miniserie voor het hele gezin waarin live-action scènes met computeranimatie (die de knuffelbeesten tot leven brengt) worden gecombineerd. De cast bestaat onder meer uit namen als Jonathan Groff (stem van Ollie), Kesler Talbot (Billy), Tim Blake Nelson (Zozo), Mary J. Blige (Rosy), Gina Rodriguez en Jake Johnson.

De serie is nu exclusief te streamen via Netflix. Maar we waarschuwen je: tears will be spilled!

Dit zijn de deelnemers van all stars-seizoen EOTB

Karen Luiken-27 februari 2024 om 10:06

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een seizoen vol oud-deelnemers. Onder anderen Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour maken daarin hun opwachting, maakt MTV vandaag bekend.

Het nieuwe seizoen begint met vier dames en vier heren die allemaal al eens te zien waren in een eerder seizoen van het programma. Hoe meer afleveringen er komt, hoe meer exen er zullen ‘aanspoelen’. Soms bekende exen, soms onbekende.

"Komen deze namen bekend voor?", schrijft MTV in een aankondiging op social media. "Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour zijn de gouden combinatie voor een een helse vakantie in Colombia. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?"

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer