Netflix pakt uit met ontroerende serie over verloren speeltje

Nico De Greef-28 augustus 2022 om 13:50

Wat als Toy Story tot een live-action serie werd herwerkt? Dat is de vraag die Netflix zich waarschijnlijk stelde toen ze met het idee van Lost Ollie op de proppen kwamen. De nieuwe Netflix Original heeft immers veel weg van de populaire Disney-franchise, maar weet zich voornamelijk dankzij een pakkend en tragisch verhaal genoeg te onderscheiden.

Lost Ollie brengt het ontroerende, maar tegelijk ook hartverwarmende, verhaal tot leven van een schattig uitziend speelgoedkonijn genaamd Ollie dat op zoek gaat naar zijn beste vriend Billy, een kind dat hij door een ongelukkige samenkomst van omstandigheden uit het oog is verloren geraakt. Samen met de hulp van ander verlaten speelgoed, zoals de clownpop Zozo en een roze teddybeer genaamd Rosy, onderneemt Ollie een episch avontuur om de weg terug naar huis te vinden.

Lost Ollie is een 4-delige miniserie voor het hele gezin waarin live-action scènes met computeranimatie (die de knuffelbeesten tot leven brengt) worden gecombineerd. De cast bestaat onder meer uit namen als Jonathan Groff (stem van Ollie), Kesler Talbot (Billy), Tim Blake Nelson (Zozo), Mary J. Blige (Rosy), Gina Rodriguez en Jake Johnson.

De serie is nu exclusief te streamen via Netflix. Maar we waarschuwen je: tears will be spilled!

'Werewolf by Night' is nu te streamen!

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 15:37

Het Halloweenseizoen is al volop bezig en vanaf nu kan je via Disney+ ook lekker griezelen met de duistere kant van het Marvel Cinematic Universe. De special ‘Werewolf by Night’ staat immers nu online!

Op een donkerder en sombere nacht duikt ene geheime kliek van monsterjagers op uit de schaduw en verzamelt zich na de dood van hun leiden bij de onheilspellende Bloodstone Temple. In een vreemde en macabere herdenking van de leider, worden de aanwijzigingen in een mysterieuze en dodelijke wedstrijd om een krachtig relikwie gedwongen. Een jacht die geen uiteindelijk koog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster.

Check hieronder de trailer en stream de special nu via Disney+.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Ontdek meer