Netflix pakt uit met ontroerende serie over verloren speeltje

Nico De Greef-28 augustus 2022 om 13:50

Wat als Toy Story tot een live-action serie werd herwerkt? Dat is de vraag die Netflix zich waarschijnlijk stelde toen ze met het idee van Lost Ollie op de proppen kwamen. De nieuwe Netflix Original heeft immers veel weg van de populaire Disney-franchise, maar weet zich voornamelijk dankzij een pakkend en tragisch verhaal genoeg te onderscheiden.

Lost Ollie brengt het ontroerende, maar tegelijk ook hartverwarmende, verhaal tot leven van een schattig uitziend speelgoedkonijn genaamd Ollie dat op zoek gaat naar zijn beste vriend Billy, een kind dat hij door een ongelukkige samenkomst van omstandigheden uit het oog is verloren geraakt. Samen met de hulp van ander verlaten speelgoed, zoals de clownpop Zozo en een roze teddybeer genaamd Rosy, onderneemt Ollie een episch avontuur om de weg terug naar huis te vinden.

Lost Ollie is een 4-delige miniserie voor het hele gezin waarin live-action scènes met computeranimatie (die de knuffelbeesten tot leven brengt) worden gecombineerd. De cast bestaat onder meer uit namen als Jonathan Groff (stem van Ollie), Kesler Talbot (Billy), Tim Blake Nelson (Zozo), Mary J. Blige (Rosy), Gina Rodriguez en Jake Johnson.

De serie is nu exclusief te streamen via Netflix. Maar we waarschuwen je: tears will be spilled!

'The Recruit' met Noah Centineo krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:41

Noah Centineo komt terug naar je scherm. De acteur, die naam heeft gemaakt met de ‘To All The Boys’-reeks, zal binnenkort te zien zijn in het nieuw aangekondigde tweede seizoen van ‘The Recruit’.

De serie gaat over een jonge advocaat van de CIA die halsoverkop in de gevaarlijke wereld van internationale spionage belandt als een voormalige aanwinst geheimen van het bureau dreigt te onthullen.

Noah, die ook uitvoerend producer is van de show, is zielsgelukkig met het vervolg. “Ik weet dat ik namens ons hele team spreek als ik zeg dat we blij zijn om terug te keren naar ‘The Recruit’ voor een tweede seizoen”, zegt de acteur. “Ik kijk ernaar uit om te zien wat [producent] Alexi Hawley voor ons in petto heeft.”

Naast Noah hebben ook Laura Haddock en Aarti Mann een rol in ‘The Recruit’, die door Netflix wordt omschreven als een thriller- en dramaserie.

'Love Island' is op zoek naar nieuwe kandidaten

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:32

Alle singles verzamelen! Er komt een nieuw seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’. Wil jij dolgraag een nieuwe liefde vinden en wil jij jouw zoektocht graag delen met de rest van het land? Meld je dan nu aan.

‘Love Island’ is een programma dat in het teken staat van het vinden van ware liefde. Verschillende vrijgezellen worden samen in een luxe villa in een tropisch paradijs gestopt en leren elkaar daar kennen met behulp van dates en opdrachten. Ze vormen koppels met elkaar en moeten hun best doen de finale te halen. Het winnende stel gaat er met een geldprijs vandoor.

Wil jij in het komende seizoen één van de islanders zijn? Dat kan. Er wordt namelijk gezocht naar kandidaten. Je moet single zijn om kans te maken, tussen de twintig en dertig jaar oud zijn én op zoek zijn naar liefde. Voldoe jij aan die eisen? Klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Ontdek meer