Harry Styles komt volgend jaar naar Werchter!

Karen Luiken-27 augustus 2022 om 07:05

Fans van Harry Styles krijgen nieuwe mogelijkheden om hun idool in real life te bewonderen. De zanger heeft extra optredens aangekondigd voor zijn ‘Love on Tour’-tournee en komt onder meer naar ons Belgenlandje.

Harry bezoekt tussen 13 mei en 22 juli volgend jaar verschillende plekken in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Hij begint in Denemarken en gaat via landen als Duitsland, Frankrijk, Nederland en Ierland door naar België. Op zaterdag 24 juni staat hij op Werchter. Het gaat om een apart optreden en dus niet om een show op een festival.

Past 24 juni niet in jouw agenda? Dan zal het dichtstbijzijnde optreden op maandag 5 juni in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam zijn. Vier dagen daarvoor, op dinsdag 1 juni, staat Harry in Parijs.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer