Harry Styles komt volgend jaar naar Werchter!

Karen Luiken-27 augustus 2022 om 07:05

Fans van Harry Styles krijgen nieuwe mogelijkheden om hun idool in real life te bewonderen. De zanger heeft extra optredens aangekondigd voor zijn ‘Love on Tour’-tournee en komt onder meer naar ons Belgenlandje.

Harry bezoekt tussen 13 mei en 22 juli volgend jaar verschillende plekken in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Hij begint in Denemarken en gaat via landen als Duitsland, Frankrijk, Nederland en Ierland door naar België. Op zaterdag 24 juni staat hij op Werchter. Het gaat om een apart optreden en dus niet om een show op een festival.

Past 24 juni niet in jouw agenda? Dan zal het dichtstbijzijnde optreden op maandag 5 juni in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam zijn. Vier dagen daarvoor, op dinsdag 1 juni, staat Harry in Parijs.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer