Figuranten gezocht voor nieuwe serie ‘Knokke Off’

Karen Luiken-27 augustus 2022 om 06:59

Hollywoodsterren in spé: dit is je kans om een podium te pakken. Voor de nieuwe fictiereeks ‘Knokke off’, die wordt uitgezonden via Eén en Netflix, wordt gezocht naar figuranten en iedereen kan zich aanmelden!

‘Knokke off’ is een serie die gaat over de jonge twintiger Louise en Alexandre. Ze beleven samen met hun vrienden een schijnbaar onbezonnen zomer in het weelderige Knokke. Door de hoge verwachtingen van hun ouders dreigen ze echter zichzelf te verliezen in luxe en feesten en gaan ze wanhopig op zoek naar iets wat ze maar niet vinden: echte vriendschap, liefde en vooral… zichzelf. Hun wereld wordt daarbij grondig verstoord door de komst van Daan en zijn moeder. Ook zij zijn op zoek, maar vooral naar de waarheid achter de maskers.

Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door Pommelien Thijs. Andere rollen zijn weggelegd voor Eliyha Altena, Willem De Schryver, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Anna Drijver, Jasmine Sendar, Emma Moortgat en Gène Bervoets.

Wil jij deel uitmaken van deze cast? Dan kun jij je nu dus aanmelden als figurant. Opnames vinden op 6, 7 of 8 september plaats in het casino in Knokke.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

Ontdek meer