Maak kans op een duoticket voor Fire Is Gold 2022!

Lola ObasuyiVanAcker-26 augustus 2022 om 12:30

Op zaterdag 3 september is het zover en vindt het jaarlijks hiphop festival Fire Is Gold opnieuw plaats in Antwerpen. Met een zotte line-up met onder andere Ronnie Flex, Sevn Alias, Josylvio en Dikke is het vanzelfsprekend dat wij met TAGMAG ook aanwezig zullen zijn.

De tickets vliegen de deur uit maar wie weet maak jij nog kans op een duoticket. Het enige wat je moet doen is het onderstaande formulier invullen. Veel succes en misschien tot dan! 🤞

Horrorfestival met Halloween-thema komt naar Antwerpen

Karen Luiken-01 oktober 2022 om 06:15- Foto:

Photo by Kenny Eliason on Unsplash

Antwerpen krijgt er deze maand een nieuw, griezelig evenement bij. In Spoor Oost wordt eind oktober de allereerste editie van Fear Festival georganiseerd, een feest dat in het teken staat van Halloween.

Terwijl djs allerlei verschillende soorten muziek draaien, kan de bezoeker genieten van alles wat Fear Festival te bieden heeft. De organisatie spreekt zelf van een horrorfestival waar het volledig om jou en jouw angsten gaat.

Het evenement is voorzien van een speciale scare zone, die absoluut niet voor watjes is. Bezoekers worden uitgedaagd om het er zo lang mogelijk vol te houden. Klaar voor een extra thrill? Dan kun je ook nog een flinke sprong in het diepe maken met een bungee jump vanaf 60 meter hoogte.

De beats worden verzorgd door djs als Yves Deruyter, DJ Licious, Jason Robert & Nikos D, Bassart & Kestified en Manuals.

Het festival vindt op zaterdag 29 oktober plaats van 15.00 tot 23.00 uur in Park Spoor Oost in Antwerpen. Hoewel het thema om Halloween draait, is het geen verkleedfeest. Kaartjes kun je kopen via deze site.

Twee dagen feest op Project Leuven Festival

Karen Luiken-26 september 2022 om 07:13

Zomer voorbij, festivals voorbij? Mooi niet! In Leuven wordt het nieuwe academiejaar op woensdag 5 en dinsdag 6 oktober ingezet met een knaller. Daar vindt twee dagen lang Project L plaats, een feest met een line-up waar je u tegen zegt.

De komende editie van Project L belooft de grootste uit de geschiedenis te worden. Twee dagen lang zorgen tientallen artiesten voor een goede partysfeer waarbij de heupen flink los kunnen worden gegooid. Is dansen niet jouw ding? Er is ook een lounge waar je je vrienden uit kunt dagen voor een potje beerpong.

De artiesten die woensdag op de line-up staan, zijn Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Andromedik, Mark With a K & MC Chucky, 5napback, Robert Falcon, Magik, Arthur Lewis, These Guys en Divs.

Donderdag is het de beurt aan Regi, Used, DJ Licious, Amber Broos, Manuals, Michael Amani, Kwijt Trk System, Mattic en Vortic.

Op beide dagen gaan de deuren om 15.00 uur open. Het festival gaat zowel woensdag als donderdag tot 00.00 uur door. Drankjes worden verkocht voor studentenprijzen.

Ontdek meer