Noah Centineo scheert al zijn lokken af

Karen Luiken-26 augustus 2022 om 10:16

Noah Centineo heeft een compleet nieuwe look. De acteur, onder meer bekend van ‘To All The Boys’, is deze week gespot met een kaalgeschoren hoofd.

De 26-jarige Noah staat enigszins bekend om zijn weelderige lokken, maar van dat kapsel is nu niets meer te bekennen. De acteur heeft zijn kapsel ingeruild voor een kaal exemplaar. Inclusief gloednieuwe tattoo! Op zijn hoofd prijkt sinds kort een inktplaatje van een beer met twee welpen.

Hoewel Noah in de afgelopen jaren nog nooit zó kaal is geweest als nu, is het niet de eerste keer dat hij zijn lokken af heeft geschoren. In 2019 verraste hij zijn fans met een gemillimeterd kapsel.

1
2

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

'K2 zoekt K3'-finaliste zet punt achter verloving

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:38

Amy Courtens, finalist van het programma ‘K2 zoekt K3’, gaat vanaf nu als vrijgezel door het leven. De zangeres laat weten dat zij en haar vriend Aaron een punt achter hun verloving hebben gezet.

“Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan”, aldus Amy op Instagram. “Wij wensen elkaar het beste toe en blijven goede vrienden.”

Amy en Aaron hadden een tijdje geleden nog wilde plannen samen. Ze wilden elkaar het jawoord geven en waren zelfs al een eigen huis aan het bouwen in Wolfsdonk. Wat daar nu mee gebeurt, is niet bekend.

Ontdek meer