Taylor Swift aangeklaagd wegens boekje 'Lover'

Karen Luiken-26 augustus 2022 om 05:17

Taylor Swift heeft een aanklacht aan haar broek hangen. De zangeres wordt aangeklaagd door dichter en auteur Teresa La Dart, die beweert dat TayTay het ontwerp van haar poëzieboek heeft gestolen.

Het ontwerp zou volgens La Dart gebruikt zijn voor een boekje dat Taylor in 2019 uitbracht bij haar album ‘Lover’. La Dart zegt dat ‘een aantal creatieve elementen’ uit haar gelijknamige boek ‘Lover’ door Swift zijn gekopieerd.

De volgens La Dart gestolen elementen bevatten dezelfde titel, dezelfde pastelroze en blauwe tinten en afbeeldingen waarin dezelfde 'neerwaartse pose' gebruikt wordt. Verder beweert de dichter ook dat Taylor het formaat en het binnenontwerp van het boek heeft gekopieerd.

La Dart eist een schadevergoeding van meer dan een miljoen dollar, een bedrag dat gebaseerd is op de verkoopcijfers van het album ‘Lover’ van Swift.

Bekijk de twee boekjes hieronder. Links het exemplaar van Teresa La Dart, rechts dat van Taylor Swift.

1
2

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer