Say what?! Vijfde 'After'-film aangekondigd

Karen Luiken-25 augustus 2022 om 16:02

Dacht je dat de ‘After’-filmreeks met ‘After Ever Happy’ voorgoed was afgesloten? Think again. Hero Fiennes Tiffin, de acteur die Hardin speelt, heeft onthuld dat er binnenkort tegen alle verwachtingen in een vijfde film onze kant op komt.

Het nieuws komt voor veel fans als een grote verrassing. ‘After Ever Happy’ zou eigenlijk de laatste film in de reeks zijn, maar daar wordt nu dus op teruggekomen. In een video kondigt acteur Hero Fiennes Tiffin aan dat er nóg een vervolg komt. En beter nieuws nog: de opnames daarvan zitten er al op.

“Ik ben zo blij dat ik eindelijk dit grote nieuws met jullie kan delen”, aldus de acteur. “We hebben zojuist de opnames van de vijfde ‘After’-film afgerond. Ik kan je er nog niet veel over vertellen, maar ik kan wel vast zeggen dat het project ‘After Everything’ gaat heten. Ik kan niet wachten tot jullie het allemaal kunnen zien.”

Groot nieuws over nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 12:52

Marvelfanaten, opgelet! Want er is een belangrijke update gedeeld rond de aankomende nieuwe ‘Captain America’-film, ‘New World Order’. Niemand minder dan actrice Liv Tyler zal immers terug te zien zijn in de rol van Betty Ross!

De opnames voor de vierde ‘Captain America’-film zijn een klein maandje geleden gestart, en nu werd er groot nieuws bekendgemaakt. Liv Tyler keert terug als Betty Ross, de dochter van generaal Thaddeus Ross. Zij was voor het eerst te zien in ‘The Incredible Hulk’ uit 2008.

In die film werd Thaddeus "Thunderbolt" Ross nog gespeeld door de overleden acteur William Hurt, maar zijn rol zal voortaan vertolkt worden door niemand minder dan Harrison Ford.

‘Captain America: New World Order’ staat gepland voor een bioscooprelease in mei 2024!

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Ontdek meer