Kat niet te zien in derde seizoen 'Euphoria'

Karen Luiken-25 augustus 2022 om 15:58

Barbie Ferreira keert helaas niet terug in het derde seizoen van ‘Euphoria’. De actrice, die Kat speelt in de serie, deelt het verdrietige nieuws in een bericht op Instagram.

“Na vier jaar het meest speciale en raadselachtige personage Kat te hebben gespeeld, moet ik met tranen in mijn ogen afscheid nemen”, aldus Barbie. “Ik hoop dat velen van jullie jezelf in haar kunnen herkennen zoals ik dat deed, en dat ze je vreugde heeft gebracht om haar te zien groeien tot het personage dat ze nu is. Ik heb al mijn liefde in het karakter gestopt en ik hoop dat jullie dat gevoeld hebben.”

Barbie onthult geen reden vaan haar vertrek, maar ontkende eerder al de geruchten die rondgingen. Daaruit zou blijken dat ze ruzie had gemaakt met ‘Euphoria’-regisseur Sam Levinson. In maart zei ze daar tegen Insider het volgende over: “Soms gaan dingen die niet waar zijn een eigen leven leiden. Maar dat is oké, want ik weet dat het ontstaat vanuit passie en nieuwsgierigheid. Ik laat het over me heen komen. Zowel het goede als het slechte.”

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Ontdek meer