Kat niet te zien in derde seizoen 'Euphoria'

Karen Luiken-25 augustus 2022 om 15:58

Barbie Ferreira keert helaas niet terug in het derde seizoen van ‘Euphoria’. De actrice, die Kat speelt in de serie, deelt het verdrietige nieuws in een bericht op Instagram.

“Na vier jaar het meest speciale en raadselachtige personage Kat te hebben gespeeld, moet ik met tranen in mijn ogen afscheid nemen”, aldus Barbie. “Ik hoop dat velen van jullie jezelf in haar kunnen herkennen zoals ik dat deed, en dat ze je vreugde heeft gebracht om haar te zien groeien tot het personage dat ze nu is. Ik heb al mijn liefde in het karakter gestopt en ik hoop dat jullie dat gevoeld hebben.”

Barbie onthult geen reden vaan haar vertrek, maar ontkende eerder al de geruchten die rondgingen. Daaruit zou blijken dat ze ruzie had gemaakt met ‘Euphoria’-regisseur Sam Levinson. In maart zei ze daar tegen Insider het volgende over: “Soms gaan dingen die niet waar zijn een eigen leven leiden. Maar dat is oké, want ik weet dat het ontstaat vanuit passie en nieuwsgierigheid. Ik laat het over me heen komen. Zowel het goede als het slechte.”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want ahar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer