Bevestigd: 'Jungle Cruise' krijgt sequel!

Dieter Blarinckx-31 augustus 2021 om 07:14

Goed nieuws voor de Disneyfans onder jullie, want na het grote succes van de live-actionfilm 'Jungle Cruise', heeft Disney laten weten dat ze ondertussen al bezig zijn met de plannen voor een sequel! Ook hoofdrolspelers Emily Blunt en Dwayne Johnson zijn terug van de partij.

De film is sinds eind juli te zien in de bioscopen, maar is wereldwijd al een gigantisch succes. Het verhaal is deels gebaseerd op de populaire 'Jungle Cruise' attractie, die je kan beleven in Walt Disney World, Disneyland, Tokyo Disneyland en Hong Kong Disneyland.

Meer details over de sequel zijn er helaas nog niet, dus stay tuned!

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer