Bevestigd: 'Jungle Cruise' krijgt sequel!

Dieter Blarinckx-31 augustus 2021 om 07:14

Goed nieuws voor de Disneyfans onder jullie, want na het grote succes van de live-actionfilm 'Jungle Cruise', heeft Disney laten weten dat ze ondertussen al bezig zijn met de plannen voor een sequel! Ook hoofdrolspelers Emily Blunt en Dwayne Johnson zijn terug van de partij.

De film is sinds eind juli te zien in de bioscopen, maar is wereldwijd al een gigantisch succes. Het verhaal is deels gebaseerd op de populaire 'Jungle Cruise' attractie, die je kan beleven in Walt Disney World, Disneyland, Tokyo Disneyland en Hong Kong Disneyland.

Meer details over de sequel zijn er helaas nog niet, dus stay tuned!

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Ontdek meer