Nieuwe 'Aquaman' uitgesteld naar kerst 2023

Karen Luiken-25 augustus 2022 om 15:37

Het wachten op de nieuwe ‘Aquaman’ gaat langer duren dan verwacht. Warner Bros heeft de releasedatum van de film uitgesteld, meldt The Hollywood Reporter.

De door James Wan geregisseerde ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ zou eigenlijk op 17 maart 2023 verschijnen, maar laat nu veel langer op zich wachten. De film komt volgens de nieuwe planning van Warner Bros tijdens de feestdagen uit. Op de Eerste Kerstdag om precies te zijn, oftewel: op 25 december 2023.

In ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ keert Jason Momoa terug als superheld. Patrick Wilson gaat opnieuw de superschurk Orm Marius spelen en Yahya Abdul-Mateen II kruipt in de huid van Black Manta.

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer