Nieuwe 'Aquaman' uitgesteld naar kerst 2023

Karen Luiken-25 augustus 2022 om 15:37

Het wachten op de nieuwe ‘Aquaman’ gaat langer duren dan verwacht. Warner Bros heeft de releasedatum van de film uitgesteld, meldt The Hollywood Reporter.

De door James Wan geregisseerde ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ zou eigenlijk op 17 maart 2023 verschijnen, maar laat nu veel langer op zich wachten. De film komt volgens de nieuwe planning van Warner Bros tijdens de feestdagen uit. Op de Eerste Kerstdag om precies te zijn, oftewel: op 25 december 2023.

In ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ keert Jason Momoa terug als superheld. Patrick Wilson gaat opnieuw de superschurk Orm Marius spelen en Yahya Abdul-Mateen II kruipt in de huid van Black Manta.

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ticketverkoop 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' gestart

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 12:57

Potterheads, opgelet! Heb jij nog geen tickets gescoord voor de unieke experience 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience'? Dan is snel zijn nog de boodschap!

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience!

Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' zal plaatsvinden op het domein van Kasteel Domein Groenenberg vanaf 5 november.

Tickets zijn nog steeds te koop via deze link.

Check hieronder alvast enkele sfeerbeelden van een vorige editie:

Ontdek meer