Teaser trailer voor 'The Lord of the Rings: Gollum' uitgebracht

Nico De Greef-29 augustus 2020 om 15:29

In de lente van vorig jaar kondigde Daedalic Entertainment de komst aan van een nieuwe game genaamd The Lord of the Rings: Gollum. Zoals de titel verklapt, nemen spelers in de game de rol aan van het beroemde LOTR-personage Gollum. Het spel verdween een tijdje uit de spotlight, maar Daedalic lijkt in een positie om eindelijk meer details te onthullen.

De ontwikkelaar heeft namelijk voor het eerst bewegende beelden van het project vrijgegeven. Het gaat een om cinematic teaser trailer waarin we de titulaire Gollum zien rondsluipen door een grot, een doorgang die hem toegang lijkt te verlenen tot Mordor en zijn eindbestemming: Mount Doom. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

The Lord of the Rings: Gollum is een stealthgame waarin spelers aan de hand van keuzemomenten bepalen of ze het goede Sméogol-pad of het slechte Gollum-pad volgen. Een exacte releasedatum voor de game is er nog niet. Het spel moet in 2022 verschijnen voor de huidige en next-gen consoles en pc.

Walibi organiseert speciaal evenement voor gamers

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 12:37

Je hebt nog tien dagen de tijd om je beste gaming skills naar boven te halen. Tien dagen totdat Walibi Gaming terugkeert. Na een succesvolle editie in 2019 is het hier-moet-je-bijzijn-evenement eindelijk terug!

Walibi Belgium heeft alles uit de kast gehaald om van 18 tot 21 augustus een fantastisch evenement neer te zetten dat helemaal in het teken staat van videogames. Vier dagen lang kunnen liefhebbers hun favoriete attracties combineren met allerlei soorten spellen. Ze krijgen zelfs de mogelijkheid om het in live sessies en toernooien op te nemen tegen meer dan 20 Pro Gamers en Streamers. De één is gespecialiseerd in Fortnite of Rocket League, de ander in Fifa of Trackmania.

1
2

Het evenement vindt plaats in het Tiki-Theater van Walibi, die voor de gelegenheid wordt getransformeerd in een heuse gaming arena. Je kunt er je grote esports helden ontmoeten, VR-experiences beleven, Pokémon spelen, race simulaties bekijken en je kwaliteiten laten zien tijdens een potje Drone Soccer.

Wie mee wil doen aan livesessies met professionele gamers, moet zich online even aanmelden. Het aantal beschikbare plekken is namelijk beperkt. Ook voor de reguliere toernooien is inschrijven verplicht.

Klik hier voor alle info!

1
2

Zien: meer gameplay van 'Disney Dreamlight Valley' gedropt

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:35

Vanaf september kan je in de langverwachte nieuwe game 'Disney Dreamlight Valley' jouw eigen Disney-dorp bouwen en avonturen beleven naast al jouw favoriete Disney-personages. en nu is er meer gameplay gedropt!

Het team van het Amerikaanse entertainmentkanaal IGN kreeg de kans om de game al eens uit te testen. Hun bevindingen bundelden ze in een 11-minuten-durende video op YouTube.

'Disney Dreamlight Valley' is een avontuurlijke levenssimulator met talloze missies, ontdekkingstochten en leuke activiteiten die je beleeft met bekende gezichten uit zowel oude als nieuwe Disney- en Pixar-films. Vergelijk het een beetje met 'The Sims'-games!

In het ooit idyllische Dreamlight Valley leefden Disney- en Pixar-personages in vrede met elkaar samen – totdat de Forgetting plaatsvond. Sindsdien wordt het dorp geteisterd door Night Thorns, die de vrolijke herinneringen aan deze magische plek hebben weggeveegd. De hopeloze bewoners van Dreamlight Valley kunnen geen kant op en hebben zich teruggetrokken achter de gesloten deuren van het Dream Castle.

Check hieronder de review van IGN!

De game zal vanaf 6 september beschikbaar zijn op de gekende consoles.

Ontdek meer