Jamie-Lee Six ging afgelopen zaterdag langs Casa BACARDÍ op Pukkelpop!

Lola Obasuyi Van Acker-26 augustus 2022 om 09:00

Waar kijk je het hardst naar uit wanneer je naar Pukkelpop gaat?

Jamie-Lee
: "Pukkelpop is een must op mijn zomeragenda. Dit jaar keek ik vooral uit naar de verschillende drank- en eetstandjes. Mijn tocht begon meteen bij Casa BACARDí voor een lekkere mojito, my favorite. Het is een klassieker dat in elk seizoen lekker is en blijft."

Jamie-Lee: "Na de cocktail ging ik even om nachos... En daarna nog eens."

Wat zijn jouw must-haves op een festival en bereid je je goed voor?

Jamie-Lee: "Voorbereiden voor een festival doe ik niet echt. 't Is geen bal. Ik hou het lekker casual maar mijn bankkaart en Labello moet ik wel al-tijd bij me hebben."

Wat was het leukste aan Casa BACARDÍ?

Jamie-Lee: "100% de DJ's. Het was een echte sfeerbom met een enorme variatie aan muziek die je nergens anders op de weide kon horen. Het was een echte party waar iedereen non-stop stond te dansen."

Vertel eens wat meer over de soort content die je hebt gemaakt en waarom.

Jamie-Lee: "De content die ik meestal maak op festivals zijn foto's en video's van de sfeer of van mijn vrienden."

Welke artiest moest je absoluut gezien hebben en welke optredens zijn je het meest bijgebleven?

Jamie-Lee: "Ik wou suuuper graag Cristian D zien maar helaas was ik te laat... Oeps. Maar Mimi Webb heeft alles goedgemaakt. Daar kon ik lekker meebrullen want ik ken al haar liedjes vanbinnen en vanbuiten."

Jamie-Lee: "Ook Frenna was epic!"

Is het belangrijk voor jou om met je vrienden naar een festival te gaan of zou je ook op je eentje durven gaan?

Jamie-Lee: "Ik zou nooit alleen naar een festival gaan! Ik ben een echte schijtluis en zou te veel stress krijgen. Ik vind het wel heel straf als mensen solo durven gaan feesten maar het is absoluut niks voor mij. Ik ging samen met een vriendin en ben ter plaatse ook een aantal bekenden tegengekomen. Sfeertje: 10/10!"

Billie Eilish komt naar Pukkelpop

Karen Luiken-01 februari 2023 om 12:12

De eerste headliner van Pukkelpop is bekend. Niemand minder dan Billie Eilish komt op vrijdag 18 augustus naar het festivalterrein in Kiewit voor een spetterend optreden. In 2019 stond ze ook al eens op het podium van Pukkelpop.

Billie is met haar 21 jaar de jongste headliner die Pukkelpop ooit heeft gehad. Niet alleen fans zullen blij zijn met haar komst, ook de organisatie van het festival is in zijn nopjes.

“We zijn zo trots dat ze opnieuw naar Pukkelpop komt, zeker omdat ze maar een handvol Europese festivals doet deze zomer. Dit is haar enige show in België”, zegt Frederik Luyten, woordvoerder van het evenement.

“Wie er in 2019 bij was, herinnert zich ongetwijfeld nog de gigantische volkstoeloop voor het hoofdpodium, echt ongezien voor een zondagmiddag bij klaarlichte dag. Kippenvel”, vervolgt hij.

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 20 augustus.

Viktor Verhulst & Kobe Ilsen draaien op Tomorrowland

Dieter Blarinckx-30 januari 2023 om 17:12

Goed nieuws voor het opkomende dj-duo Viktor & Kobe, want zij hebben zopas goed nieuws gekregen en bekendgemaakt: ze zullen immers draaien op de aankomende editie van Tomorrowland!

Het duo, dat bestaat uit Viktor Verhulst en Kobe Ilsen, kondigde het nieuws zelf aan via hun sociale media:

“Dus dit gebeurde net”, luidt de caption bij de post.

De twee zullen tijdens het tweede weekend van het festival, op zondag 30 juli te zien zijn in The Smash House-zone.

Succes allebei!

Ontdek meer