Jamie-Lee Six ging afgelopen zaterdag langs Casa BACARDÍ op Pukkelpop!

Lola Obasuyi Van Acker-26 augustus 2022 om 09:00

Waar kijk je het hardst naar uit wanneer je naar Pukkelpop gaat?

Jamie-Lee
: "Pukkelpop is een must op mijn zomeragenda. Dit jaar keek ik vooral uit naar de verschillende drank- en eetstandjes. Mijn tocht begon meteen bij Casa BACARDí voor een lekkere mojito, my favorite. Het is een klassieker dat in elk seizoen lekker is en blijft."

Jamie-Lee: "Na de cocktail ging ik even om nachos... En daarna nog eens."

Wat zijn jouw must-haves op een festival en bereid je je goed voor?

Jamie-Lee: "Voorbereiden voor een festival doe ik niet echt. 't Is geen bal. Ik hou het lekker casual maar mijn bankkaart en Labello moet ik wel al-tijd bij me hebben."

Wat was het leukste aan Casa BACARDÍ?

Jamie-Lee: "100% de DJ's. Het was een echte sfeerbom met een enorme variatie aan muziek die je nergens anders op de weide kon horen. Het was een echte party waar iedereen non-stop stond te dansen."

Vertel eens wat meer over de soort content die je hebt gemaakt en waarom.

Jamie-Lee: "De content die ik meestal maak op festivals zijn foto's en video's van de sfeer of van mijn vrienden."

Welke artiest moest je absoluut gezien hebben en welke optredens zijn je het meest bijgebleven?

Jamie-Lee: "Ik wou suuuper graag Cristian D zien maar helaas was ik te laat... Oeps. Maar Mimi Webb heeft alles goedgemaakt. Daar kon ik lekker meebrullen want ik ken al haar liedjes vanbinnen en vanbuiten."

Jamie-Lee: "Ook Frenna was epic!"

Is het belangrijk voor jou om met je vrienden naar een festival te gaan of zou je ook op je eentje durven gaan?

Jamie-Lee: "Ik zou nooit alleen naar een festival gaan! Ik ben een echte schijtluis en zou te veel stress krijgen. Ik vind het wel heel straf als mensen solo durven gaan feesten maar het is absoluut niks voor mij. Ik ging samen met een vriendin en ben ter plaatse ook een aantal bekenden tegengekomen. Sfeertje: 10/10!"

Dit is de line-up van de Peterman stage hosted by TAGMAG op Student Kick-Off 2024

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 12:58

Op woensdag 25 september is het weer zover: het Sint-Pietersplein in Gent verandert in een mega studentenfeest tijdens de jaarlijkse Student Kick-Off! Dit evenement, dat elk jaar meer dan 30.000 studenten verwelkomt, is dé manier om het academiejaar te beginnen. En ook dit jaar heeft TAGMAG de eer om de Peterman stage te hosten en we beloven plechtig om Gent op zijn grondvesten te doen daveren. Check de line-up hieronder!

Student Kick-Off is een jaarlijks terugkerend evenement dat elke keer op de eerste woensdag van het academiejaar wordt gevierd op het Sint-Pietersplein in Gent. Het is het grootste studentenevenement in België, georganiseerd voor en door studenten.

Vanaf 11u45 gaan de deuren open. Voor slechts 1 euro kunnen studenten een bandje scoren bij de ingang, en alle opbrengsten gaan naar goede doelen die het welzijn van studenten ondersteunen. Dus niet alleen feesten, maar ook een goed doel steunen. Win-win!

In de Student Village en Partner Village vind je een berg infostandjes en activiteiten, ideaal om je nieuwe studentenleven een kickstart te geven. Verspreid over twee stages brengen verschillende artiesten je volledig in de mood. De main stage heeft een indrukwekkende line-up met optredens van onder andere Bart Peeters, De Bromeo's en Pommelien Thijs.

De Peterman stage hosted by TAGMAG bevindt zich dit jaar op het Sint-Amandsplein. Vanaf 15u barst het feest los met sets van onder andere Denoo x Whosalp x Boey, Senator, Exception, Sven & Clé, Hide N Seek, Manz, Karakals en Idle Days. Om 23u zorgt Paranoid voor een afsluiter van formaat!

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Ontdek meer