Man snijdt eigen penis af tijdens droom over vlees hakken

Karen Luiken-24 augustus 2022 om 15:31

Dat het hebben van een droom verschrikkelijke gevolgen kan hebben, weet een man uit Ghana als geen ander. Kofi Atta, een boer uit het zuiden van het land, sneed eerder deze maand zijn eigen penis af toen hij droomde dat hij vlees aan het hakken was.

Het incident gebeurde op 12 augustus. Kofi droomde over het slachten van een geit, maar in plaats van in een geit was hij in zijn eigen geslachtsdeel aan het snijden. Hij werd in shock wakker en schreeuwde het uit van de pijn.

“Ik ging in een stoel zitten, maar doezelde in. Terwijl ik sliep droomde ik dat ik vlees aan het snijden was”, vertelt de man tegen BBC Pidgin. “Ik weet niet meer waarom ik een mes in mijn hand had. Ik ben in de war.”

Toen de man eenmaal wakker was geworden en op probeerde te staan, voelde hij een intense pijn in zijn geslachtsdelen. Hij riep zijn buren om hulp. Zijn vrouw, die niet veel later thuiskwam, heeft hem uiteindelijk naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor medische hulp.

Hoewel het niet duidelijk is hoe ernstig de penis er nu aan toe is, blijken de verwondingen in ieder geval niet levensbedreigend.

Texaanse vrouw waarschuwt voor 'Hocus Pocus 2': "poorten van de hel"

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:23

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 33-jarige Texaanse moeder die nu oproept om niet te kijken naar de nieuwe Disneyfilm 'Hocus Pocus 2'. Zij gelooft immers dat die film de "poorten van de hel" openzet.

Jamie Gooch is niet blij met het succes van 'Hocus Pocus 2' op de streamingdienst van Disney, Disney+. De overconservatieve Texaanse vrouw roept op om de film zo veel mogelijk te bannen uit de huiskamers. Waarom dan? Wel, ze is er namelijk van overtuigd dat de heksen écht zijn en kinderen ook écht kunnen vervloeken.

Ze gaat zelfs nóg een stapje verder door te beweren dat de heksen uit de film er voor zouden kunnen zorgen dat de poorten van hel geopend worden in de huiskamers van de Amerikaanse families die de film bekijken.

De Texaanse zei dat de "waarheid over heksen en tovenaars in de satanische kerk is dat zij kinderen misbruiken en offeren in hun spirituele aangelegenheden". "Word geen slachtoffer van de plannen van de hel", ging ze verder in haar post op sociale media.

Die post ging natuurlijk in een mum van tijd viraal, maar ondertussen heeft ze 'm al offline gehaald wegens té veel commotie.

'Hocus Pocus 2' is nu te streamen via Disney+.

Vrouw valt van rots na maken selfie

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33- Foto:

Photo by Jon Petter Wiig on Unsplash

Een Indiase toerist is van een rots gevallen bij de Franse hotspot Étretat. Het maken van een selfie werd de 30-jarige vrouw fataal.

Het ongeluk gebeurde afgelopen weekend. Het lichaam van de vrouw is nog altijd niet gevonden omdat het water bij de kliffen te hoog staat. Er wordt onderzoek gedaan naar het incident.

Het is niet voor het eerst dat zoiets gebeurt. In januari dit jaar overleed een 24-jarige vrouw nadat ze van de Franse rots viel. In mei gebeurde hetzelfde met een zestiger.

Ontdek meer