Man snijdt eigen penis af tijdens droom over vlees hakken

Karen Luiken-24 augustus 2022 om 15:31

Dat het hebben van een droom verschrikkelijke gevolgen kan hebben, weet een man uit Ghana als geen ander. Kofi Atta, een boer uit het zuiden van het land, sneed eerder deze maand zijn eigen penis af toen hij droomde dat hij vlees aan het hakken was.

Het incident gebeurde op 12 augustus. Kofi droomde over het slachten van een geit, maar in plaats van in een geit was hij in zijn eigen geslachtsdeel aan het snijden. Hij werd in shock wakker en schreeuwde het uit van de pijn.

“Ik ging in een stoel zitten, maar doezelde in. Terwijl ik sliep droomde ik dat ik vlees aan het snijden was”, vertelt de man tegen BBC Pidgin. “Ik weet niet meer waarom ik een mes in mijn hand had. Ik ben in de war.”

Toen de man eenmaal wakker was geworden en op probeerde te staan, voelde hij een intense pijn in zijn geslachtsdelen. Hij riep zijn buren om hulp. Zijn vrouw, die niet veel later thuiskwam, heeft hem uiteindelijk naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor medische hulp.

Hoewel het niet duidelijk is hoe ernstig de penis er nu aan toe is, blijken de verwondingen in ieder geval niet levensbedreigend.

Hoe tover je een condoom om tot een beflapje?

Maxine Decaluwé-30 maart 2023 om 09:10

Op TikTok tovert een medewerkster van Sense, het Nederlandse centrum voor seksuele gezondheid, een condoom om tot een beflapje. Wat is het en wat moet je ermee?

Dankzij een beflapje zou je de clitoris of anus oraal kunnen bevredigen. Zo verlaag je het risico om een soa op te lopen. "Gebruik het lapje maar één keer en maar aan één kant", adviseert medewerkster van Sense. De video is inmiddels al 1,3 miljoen keer bekeken en maakt TikTokkers warm voor meer.

Het enige wat je nodig hebt, is een condoom met smaak naar keuze en een schaar. Let's try it out!

Dit testje zou vertellen hoe lang jij nog te leven hebt

Karen Luiken-30 maart 2023 om 06:06

Benieuwd hoe lang je nog te leven hebt? Het internet is in de ban van een trucje dat een antwoord zou geven op die vraag. Nieuwsgierige mensen doen massaal een test waarbij je niets meer hoeft te doen dan staan, zitten en vervolgens weer opstaan.

De test is heel eenvoudig. Je begint in een staande positie, gaat vervolgens in kleermakerszit op de grond zitten en staat dan weer op. Je mag hierbij alleen je benen en buikspieren gebruiken. Jezelf naar boven duwen met je armen is niet toegestaan.

Je begint volgens LadBible met tien punten in staande positie. Iedere keer dat je je handen, armen of delen van je benen moet gebruiken, verlies je een punt. Wie een acht of hoger scoort, doet het goed. Scoor je laag? Dan hebben we verontrustend nieuws. Uit een onderzoek is gebleken dat hoe lager de score is, hoe groter de kans dat iemand in de komende zes jaar zal overlijden. Daar moet dan wel de kanttekening bij worden gemaakt dat de test normaal gesproken wordt gebruikt door 51- tot 80-jarigen.

Ontdek meer