Zo gaat het nu tussen Love Island's Imen en Nathan

Karen Luiken-24 augustus 2022 om 15:11

Het ‘Love Island’-avontuur van Imen en Nathan is nét te laat begonnen. De kandidaten begonnen net prille gevoelens voor elkaar te krijgen toen het programma ten einde liep. Hoe gaat het nu tussen de twee? In een gesprek met Grazia onthult Imen dat ze elkaar nog steeds spreken. En zien!

“Het gaat goed met ons”, verklapt Imen. “Nathan en ik moeten zelf ook nog kijken waar het naartoe gaat. Op social media zag ik mensen al concluderen dat we een relatie hebben, maar dat is helemaal niet waar. Ik weet dat veel mensen dat misschien dachten, maar zo snel gaat dat niet. We zijn echt aan het daten en we zien wel waar het naartoe gaat.”

De beginnende lovebirds hebben elkaar in de afgelopen tijd vaak gezien. Voor Imen vaak genoeg om te weten dat ze hem ‘hartstikke leuk’ vindt. “Ik kan ontzettend met hem lachen en zijn persoonlijkheid trekt me aan. Hij is zo lief! We hebben veel dingen waarin we overeenkomen, waarover we hetzelfde denken, maar er zijn ook verschillen. Het leeftijdsverschil, bijvoorbeeld. Ik woon op mezelf en heb mijn eigen plekje, en hij woont nog thuis. Dat is verder helemaal niet erg, maar het is wel een van de redenen waarom ik het rustig aan wil doen.”

'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Ontdek meer