Spinnen zijn verleden tijd met deze spinnenvanger

Karen Luiken-12 juli 2021 om 13:27

Zit je rustig tv te kijken, loopt er een monster van een spin over je muur. Klinkt dit herkenbaar en ben jij als de dood voor deze achtpotige beesten? Er bestaan speciale spinnenvangers die kunnen helpen bij jouw arachnofobie, oftewel: spinnenangst.

We weten allemaal dat het vangen van een spin geen pretje kan zijn. Het internet staat vol met filmpjes van spinnen die op je hoofd springen, keihard wegrennen of zich verstoppen op de meest ondenkbare plekjes. In het ergste geval is een spin zwanger en vermenigvuldigt het beest zich een keer of tien door alle minispinnen die het bij zich draagt.

Het moge duidelijk zijn: het vangen van een spin kan doodeng zijn. Tenzij... je naar Bol.com surft en zoekt naar ‘spinnenvanger’. Je zal al snel een product te zien krijgen dat een einde zal maken aan al je spinnenproblemen. Met dit artikel, een spinnenvanger, blijf je op afstand van het gevaarte en zorg je er tegelijkertijd voor dat de spin blijft leven. Het dier kapotslaan is namelijk nergens voor nodig. Zet ‘m liever terug in de natuur, waar hij hoort.

Dit weekend was het WK surfen voor honden in de VS

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 09:00- Foto:

Instagram worlddogsurfing

Het voorbije weekend was het in de Verenigde Staten het Wereld Kampioenschap surfen voor honden, dat ging door in de Amerikaanse staat Californië. De surfwedstrijd vindt jaarlijks plaats en zorgt elke keer voor leuke beelden.

De 'World Dog Surfing Championships'-competitie is een jaarlijkse surfwedstrijd in Californië. De deelnemende honden worden op basis van hun grootte opgedeeld in verschillende categorieën en ze worden beoordeeld door een professionele jury.

Ze mogen hulp inschakelen van hun baasje maar de belangrijkste criteria zijn: zelfvertrouwen tonen, de lengte van de gold die ze nemen én vooral hoeveel plezier ze erbij hebben. De winnaar van dit jaar is de 10-jarige reddingshond Fait.

Instagram: worlddogsurfing

Zin in een ijsje dat smaakt naar Ketchup of Sojasaus?

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:45- Foto:

The Ice Cream Project

"Goedemiddag, voor mij graag een hoorntje met een bolletje Mosterd en een bolletje Havermout alstublieft!" Dit is iets wat je waarschijnlijk niet snel zal bestellen maar in Londen is het wel degelijk een ding. The Ice Cream Project is een ijssalon met 14 gekke smaken.

Het klinkt niet echt smakelijk, een ijsje met mayonaisesmaak. Maar toch is deze gekke pop-up-store erg populair in het Verenigd Koninkrijk. Mensen willen namelijk maar al te graag in een lange rij staan om zo'n ijsje te bestellen. De oprichtster Anya Hindmarch heeft alle smaken gelinkt aan haar accessoirecollectie. De Britse modeontwerpster werkt graag met logo's van iconische voedingsmerken zoals Heinz en Kellogg's.

Ontdek zelf de 14 vreemde smaken op de website van The Ice Cream Project of ga zelf eens proeven in Londen. De pop-up-store staat er nog tot 28 augustus.

Ontdek meer