Spinnen zijn verleden tijd met deze spinnenvanger

Karen Luiken-12 juli 2021 om 13:27

Zit je rustig tv te kijken, loopt er een monster van een spin over je muur. Klinkt dit herkenbaar en ben jij als de dood voor deze achtpotige beesten? Er bestaan speciale spinnenvangers die kunnen helpen bij jouw arachnofobie, oftewel: spinnenangst.

We weten allemaal dat het vangen van een spin geen pretje kan zijn. Het internet staat vol met filmpjes van spinnen die op je hoofd springen, keihard wegrennen of zich verstoppen op de meest ondenkbare plekjes. In het ergste geval is een spin zwanger en vermenigvuldigt het beest zich een keer of tien door alle minispinnen die het bij zich draagt.

Het moge duidelijk zijn: het vangen van een spin kan doodeng zijn. Tenzij... je naar Bol.com surft en zoekt naar ‘spinnenvanger’. Je zal al snel een product te zien krijgen dat een einde zal maken aan al je spinnenproblemen. Met dit artikel, een spinnenvanger, blijf je op afstand van het gevaarte en zorg je er tegelijkertijd voor dat de spin blijft leven. Het dier kapotslaan is namelijk nergens voor nodig. Zet ‘m liever terug in de natuur, waar hij hoort.

Student verzint ideale 'spiekbriefje'

Karen Luiken-28 september 2023 om 12:20

Vergeet spiekbriefjes, een volgeschreven arm of afkijken. Een student uit Spanje heeft een veel betere manier bedacht om zonder te leren te kunnen slagen voor een examen: balpennen volschrijven met aantekeningen.

Op het internet gaat een foto rond van een rechtenprofessor. Daar zijn tien balpennen op te zien. Geen gewone balpennen, maar balpennen die je door je studie heen kunnen loodsen (als je niet betrapt wordt). Ze staan namelijk vol met allerlei nuttige informatie. Oftewel: het zijn de ideale spiekbriefjes.

De docent had de pennen twee jaar geleden ontdekt en nam ze toen in beslag, maar vond ze onlangs weer toen ze haar kantoor aan het schoonmaken was. “Bij het opruimen van mijn kantoor vond ik een overblijfsel van de universiteit dat we een paar jaar geleden van een student in beslag hadden genomen”, aldus de docent. “Wat een kunst!”

Tiener wist niet dat ze zwanger was tot voetje uit haar vagina stak

Karen Luiken-18 september 2023 om 06:31

Een 19-jarige vrouw uit Engeland is onlangs bevallen van een baby zonder dat ze wist dat ze al maanden zwanger was. Daar kwam ze pas achter toen ze tijdens een toiletbezoek een voetje uit haar vajayjay zag komen.

Faye White beviel in mei van haar dochtertje Luna-Grace Behrens. Ze had geen idee dat ze toen al negen maanden zwanger was. Ze had in die periode wel een aantal zwangerschapstesten gedaan, maar die waren allemaal negatief. Ze had geen zichtbare babybuik en haar menstruatiecyclus was in aanloop naar de bevalling normaal. Ze werd gewoon ongesteld. “Het leven was heel normaal, totdat ik op een ochtend wakker werd door een grote stroom water”, zegt ze volgens Kennedy News.

Wat bleek? Haar vliezen waren gebroken. “Ik ging naar het toilet omdat ik een flinke druk voelde en toen kwam er iets uit”, vervolgt Faye. “Ik merkte dat het een voetje was. Uiteindelijk heb ik de ambulance gebeld.”

Twee uur later was Faye bevallen van een dochtertje. Ze had al een kindje en hoewel ze eigenlijk geen verdere kinderwens meer had, is ze nu heel blij met de kleine spruit. “Vanaf het moment dat ik wist dat ze zou komen, dacht ik: dit is ons kind, we gaan ervoor. Ik dacht aan haar. Ik wilde haar zien en weten of alles goed met haar ging.”

Ontdek meer