Demi Lovato gebruikte als tiener al drugs

Karen Luiken-24 augustus 2022 om 07:47

Demi Lovato is al op jonge leeftijd begonnen met experimenteren met drugs. In de podcast ‘Call Her Daddy’ onthult ze dat ze twaalf of dertien jaar oud was toen ze het voor het eerst gebruikte.

Het begon allemaal na een auto-ongeluk dat Demi als jonge tiener kreeg. “Ze schreven me opiaten voor”, vertelt de zangeres. Opiaten zijn effectieve pijnstillers die bij onverantwoord gebruik grote risico’s met zich mee kunnen brengen. “Mijn moeder dacht dat ze de opiaten niet voor haar 13-jarige dochter hoefde te verstoppen, maar ik dronk al op die leeftijd. Ik werd gepest en zocht een uitweg.”

Toen haar moeder erachter kwam hoeveel pillen Demi daadwerkelijk gebruikte, nam ze de middelen weg. Dat hielp echter niet; in plaats van medicijnen ging de artiest nu nog meer drinken. Later begon ze ook andere drugs zoals cocaïne te gebruiken. “Ik was zeventien toen ik voor het eerst coke gebruikte. Ik hield er zoveel van dat ik net na mijn achttiende verjaardag in behandeling moest.”

'Big Brother'-ster Liese geeft update over MS

Karen Luiken-29 november 2022 om 06:10

Liese Luwel, die meedeed aan het eerste seizoen van ‘Big Brother’, heeft via social media een update gegeven over haar gezondheid. Eerder dit jaar werd bij haar MS geconstateerd.

De realityster reageert op een berichtje van een fan die vroeg om een gezondheidsupdate. “Door dit berichtje besefte ik dat ik eigenlijk enkel nog maar de leuke dingen liet zien en niet de minder leuke”, aldus Liese volgens LoveReality.

“In de zomer werd ik op een dag wakker en voelde mijn duim verdoofd aan. Ik vond dat best gek, maar negeerde dat symptoom maar voor mijn eigen gemoedsrust. ’s Middags wilde ik uit de stoel opstaan, maar beide benen voelden verdoofd aan waardoor ik eigenlijk niet op kon staan.”

Het gevoel in haar benen kwam terug, maar Liese voelde zich daarna wel erg moe. Ze belde een MS-verpleegkundige om de situatie uit te leggen. Vervolgens liet ze bloed prikken en kwam ze erachter dat ze een lichte blaasontsteking had.

“Blijkbaar door de combinatie van lichte blaasontsteking en de hittegolf zouden oude letsels in mijn ruggenmerg even actief geworden zijn en voor de gevoelsstoornis in duim/benen hebben gezorgd.”

'Big Brother'-ster Nawel maakt comeback op tv

Karen Luiken-29 november 2022 om 05:20

Nawel uit ‘Big Brother’ maakt binnenkort een comeback op de beeldbuis. De realityster doet mee aan ‘Million Dollar Island’, zo maakt Juice Channel bekend.

‘Million Dollar Island’ heeft in Nederland al een seizoen gehad, maar komt nu ook naar de Belgische televisie. Voor het programma worden honderd kandidaten naar een onbewoond eiland in de Filipijnen gestuurd. Ze hebben allemaal één doel: zo lang mogelijk overleven.

Elke deelnemer krijgt een polsbandje dat 10.000 waard is. Wie het programma moet verlaten, zal zijn polsbandje door moeten geven aan een ander. De drie personen die op de laatste dag nog steeds op het eiland zijn, mogen proberen de waarde van hun totaal aantal polsbandjes te cashen. De maximale prijzenpot bedraagt 1 miljoen euro.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Million Dollar Island’ op televisie te zien zal zijn.

Ontdek meer