Demi Lovato gebruikte als tiener al drugs

Karen Luiken-24 augustus 2022 om 07:47

Demi Lovato is al op jonge leeftijd begonnen met experimenteren met drugs. In de podcast ‘Call Her Daddy’ onthult ze dat ze twaalf of dertien jaar oud was toen ze het voor het eerst gebruikte.

Het begon allemaal na een auto-ongeluk dat Demi als jonge tiener kreeg. “Ze schreven me opiaten voor”, vertelt de zangeres. Opiaten zijn effectieve pijnstillers die bij onverantwoord gebruik grote risico’s met zich mee kunnen brengen. “Mijn moeder dacht dat ze de opiaten niet voor haar 13-jarige dochter hoefde te verstoppen, maar ik dronk al op die leeftijd. Ik werd gepest en zocht een uitweg.”

Toen haar moeder erachter kwam hoeveel pillen Demi daadwerkelijk gebruikte, nam ze de middelen weg. Dat hielp echter niet; in plaats van medicijnen ging de artiest nu nog meer drinken. Later begon ze ook andere drugs zoals cocaïne te gebruiken. “Ik was zeventien toen ik voor het eerst coke gebruikte. Ik hield er zoveel van dat ik net na mijn achttiende verjaardag in behandeling moest.”

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Jaimie Vaes is weer vrijgezel

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:07

Jaimie Vaes gaat weer als vrijgezel door het leven. De ex van Lil Kleine maakt in een gesprek met RTL Boulevard bekend dat haar relatie met Afshin Momadi verleden tijd is.

Het gerucht over de breuk gaat al een tijdje rond, maar is nu dus ook bevestigd door Jaimie zelf. Over een reden houdt ze haar lippen stijf op elkaar, maar ze zegt wel dat het goed met haar gaat.

In de zomer werd bekend dat Jaimie opnieuw de liefde had gevonden bij Afshin Momadi, iemand die ze al twaalf jaar kent. “Ik vind hem heel erg leuk”, zei ze toen tegen RTL Boulevard. “We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer