Demi Lovato gebruikte als tiener al drugs

Karen Luiken-24 augustus 2022 om 07:47

Demi Lovato is al op jonge leeftijd begonnen met experimenteren met drugs. In de podcast ‘Call Her Daddy’ onthult ze dat ze twaalf of dertien jaar oud was toen ze het voor het eerst gebruikte.

Het begon allemaal na een auto-ongeluk dat Demi als jonge tiener kreeg. “Ze schreven me opiaten voor”, vertelt de zangeres. Opiaten zijn effectieve pijnstillers die bij onverantwoord gebruik grote risico’s met zich mee kunnen brengen. “Mijn moeder dacht dat ze de opiaten niet voor haar 13-jarige dochter hoefde te verstoppen, maar ik dronk al op die leeftijd. Ik werd gepest en zocht een uitweg.”

Toen haar moeder erachter kwam hoeveel pillen Demi daadwerkelijk gebruikte, nam ze de middelen weg. Dat hielp echter niet; in plaats van medicijnen ging de artiest nu nog meer drinken. Later begon ze ook andere drugs zoals cocaïne te gebruiken. “Ik was zeventien toen ik voor het eerst coke gebruikte. Ik hield er zoveel van dat ik net na mijn achttiende verjaardag in behandeling moest.”

Ice Spice komt naar La Madeleine in Brussel

Chelsy Vanlerberghe-03 september 2024 om 09:34

Goed nieuws voor hiphopfans: Ice Spice komt op donderdag 7 november 2024 naar La Madeleine in Brussel. De Amerikaanse rapster, die snel naam heeft gemaakt in de scene, brengt haar ‘Y2K! World Tour’ naar België.

Ice Spice brak door in 2022 met haar hit 'Munch (Feelin’ U)' en heeft sindsdien een reeks populaire nummers uitgebracht, waaronder samenwerkingen met grote namen als Nicki Minaj en Taylor Swift. Haar debuutalbum ‘Y2K’, dat deze zomer uitkwam, heeft haar alleen maar verder op de kaart gezet.

Na haar energieke optreden op Dour Festival eerder dit jaar, is dit haar eerste indoorconcert in België.

Tickets voor het concert kosten €54,00 en zijn vanaf vrijdag 6 september om 10 uur verkrijgbaar via livenation.be. Voor degenen die iets extra’s willen, zijn er ook Meet & Greet Experiences beschikbaar voor €258,00 en VIP-pakketten voor €159,00.

Doet Jojo Siwa binnenkort mee aan het Eurovisiesongfestival?

Chelsy Vanlerberghe-03 september 2024 om 08:22

In een verrassende maar ergens ook logische wending heeft TikTokker en zangeres Jojo Siwa onthuld dat ze in gesprek is met de Eurovisie-organisatie om misschien Polen te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2025 in Zwitserland.

In een GRWM TikTok vertelde de voormalige 'Dance Moms'-ster dat ze zich klaarmaakte voor een vlucht naar Polen.

“Lang verhaal kort, mijn nummer ‘Yesterday’s Tomorrow’s Today’ is de afgelopen weken enorm populair geworden in Polen", begon de voormalig kindster de video. “En grappig genoeg ben ik eigenlijk Pools. Dat is een groot deel van mijn familie, van mijn afkomst."

Ze vertelde verder dat ze samen met haar moeder naar Polen zou vliegen, en dat ze superblij was om daar te zijn zonder echte verplichtingen.Maar ze liet doorschemeren dat ze binnenkort weer terug moet, en dan wél wat verplichtingen heeft – waaronder misschien ook iets wat met het Songfestival te maken heeft.

“Iemand vroeg of ik mee zou doen aan het Eurovisiesongfestival omdat mijn nummer in Polen viraal ging. Ik reageerde eerst voor de grap met ‘Ja’, maar nu is het opeens serieus geworden", legde ze uit. "Eurovisie is geïnteresseerd. We praten nu met de mensen in Polen, want elk land kiest in principe zelf wie hen op het Songfestival vertegenwoordigt. We zijn volop in gesprek, maar er komt natuurlijk een hoop bij kijken en er moet veel geregeld worden."

Siwa gaf aan dat één groot obstakel haar deelname in de weg zou kunnen staan: ze heeft al een project gepland dat rond dezelfde tijd als het Eurovisiesongfestival plaatsvindt.

“Ik zou misschien beide kunnen laten werken als Polen me echt wil. Als Polen wil dat ik hen vertegenwoordig, dan ben ik er. Ik maak het hoe dan ook mogelijk, 1000 procent,” beloofde ze. "“Ik heb al een idee voor een nummer dat ik sowieso zou doen. Ik kan niet wachten.”

Wie weet!

Ontdek meer