Weer een 'Love is Blind'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 augustus 2022 om 07:35

Wéér een koppel uit ‘Love is Blind’ heeft een punt achter zijn relatie gezet. Nick Thompson en Danielle Ruhl uit het tweede seizoen van het programma hebben besloten van elkaar te scheiden.

Nick en Danielle vormden een van de weinige koppels die na het programma getrouwd bleven. Toegegeven: hun relatie had zijn ups en downs, maar uiteindelijk besloten ze toch voor elkaar te kiezen. Helaas zonder succes. Volgens People heeft Danielle een scheiding aangevraagd.

En ze is niet de enige. Iyanna McNeely en Jarrette Jones, het andere stel dat ‘Love is Blind’ samen overleefde, kondigden vorige week ook al hun scheiding aan. Er zijn nu dus geen originele koppels uit het programma meer over.

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

Ontdek meer