Weer een 'Love is Blind'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 augustus 2022 om 07:35

Wéér een koppel uit ‘Love is Blind’ heeft een punt achter zijn relatie gezet. Nick Thompson en Danielle Ruhl uit het tweede seizoen van het programma hebben besloten van elkaar te scheiden.

Nick en Danielle vormden een van de weinige koppels die na het programma getrouwd bleven. Toegegeven: hun relatie had zijn ups en downs, maar uiteindelijk besloten ze toch voor elkaar te kiezen. Helaas zonder succes. Volgens People heeft Danielle een scheiding aangevraagd.

En ze is niet de enige. Iyanna McNeely en Jarrette Jones, het andere stel dat ‘Love is Blind’ samen overleefde, kondigden vorige week ook al hun scheiding aan. Er zijn nu dus geen originele koppels uit het programma meer over.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer