Originele 'Avatar' keert terug naar bioscoop

Karen Luiken-23 augustus 2022 om 16:54

De meest succesvolle film aller tijden keert binnenkort terug naar de bioscoop. ‘Avatar’, de parel die dateert van 2009 maar waar nog steeds druk over gepraat wordt, is vanaf 21 september te zien op het witte doek.

Het is inmiddels dertien jaar geleden dat James Cameron’s film ‘Avatar’ verscheen. Sindsdien werd de titel genomineerd voor negen Academy Awards en werden er drie Oscars mee in de wacht gesleept.

Aan een vervolg op de film wordt al heel lang gewerkt, maar voor het zover is, krijgen fans eerst een opfrissertje. En dat gebeurt dus in de vorm van een re-release van ‘Avatar’ uit 2009, inclusief een verbluffende 4K High Dynamic Range.

Bekijk de nieuwe trailer hier:

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ontdek meer