'House of the Dragon' schrijft nu al geschiedenis

Karen Luiken-23 augustus 2022 om 16:49

De langverwachte serie ‘House of the Dragon’ heeft nu al geschiedenis geschreven. Variety meldt dat de lancering tijdens de eerste 24 uur door bijna 10 miljoen kijkers is gezien en dat is goed voor een record.

Nooit eerder werd een titel van HBO zo vaak bekeken als de aftrap van ‘House of the Dragon’. De show, een spin-off van ‘Game of Thrones’, ging zondagavond Amerikaanse tijd online. Er keken toen zó veel mensen naar, dat sommige gebruikers van HBO Max een error kregen te zien; de streamingsdienst crashte. In ons land is de serie via Streamz te bekijken.

‘House of the Dragon’ speelt zich voor de gebeurtenissen van ‘Game of Thrones’ af en gaat over House Targaryen, inclusief de burgeroorlog tussen Rhaenyra en Aegon Targaryen voor de controle over de Zeven Koninkrijken.

Netflix deelt trailer van derde seizoen 'Unsolved Mysteries'

Dieter Blarinckx-04 oktober 2022 om 20:32

De bekende en aangrijpende Netflix-serie 'Unsolved Mysteries' keert terug met een derde seizoen. Dat werd zopas met een gloednieuwe trailer aangekondigd via het YouTube-kanaal van Netflix.

'Unsolved Mysteries' is terug met een drie-weken-durend evenement waarin nog meer onverklaarbare sterfgevallen, verbijsterende verdwijningen en bizarre paranormale activiteiten te zien zijn.

"Klaar om een mysterie op te lossen? In deel 3 keert dit wereldwijde fenomeen terug met negen nieuwe mysteries. Neem deel aan de zoektocht en misschien kan jij helpen een mysterie op te lossen", klinkt het bij de trailer.

Bekijk de aankondigingstrailer hieronder en start met streamen vanaf 18 oktober.

Nieuw seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’ komt naar België

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 15:39

Het meest recente Nederlandse seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ komt naar de Belgische televisie. En snel ook. Volgens deelneemster Fleur gebeurt het al op 11 oktober. Dat meldt Love & Reality.

Brunette Fleur, die een grote rol speelt in het nieuwste seizoen, deelt via Instagram een foto die tijdens de opnames van ‘Temptation Island: Love or Leave’ gemaakt is. “Vanaf 11 oktober ook te zien in België”, schrijft ze erbij.

Eerdere seizoenen van het programma waren allemaal via GoPlay te zien. Een definitieve bevestiging is er nog niet, maar waarschijnlijk komt het derde seizoen daar ook op te staan.

Ontdek meer