Zien: Netflix deelt trailer van tweede seizoen 'Fate: The Winx Saga'

Nico De Greef-23 augustus 2022 om 15:56

Goed nieuws voor fans van de magische Netflix-serie 'Fate: The Winx Saga'. Want Netflix heeft zojuist de trailer voor het tweede seizoen gedropt.

Toen seizoen 2 werd aangekondigd, beloofden de seriemakers dat het volgende seizoen meer magie, actie, spanning en romantiek zou gaan bevatten. Dat de seriemakers hun woord nakomen, blijkt nu wel als we de beelden van het aankomende seizoen mogen geloven: ze zitten er namelijk sjokvol mee.

In seizoen 2 krijgen de Winx-meiden te maken met nieuwe dreigingen waarbij ze alle extra hulp die ze kunnen krijgen hard nodig zullen hebben. Zoals de hulp van de natuurfee Flora (het nichtje van Terra) die, zoals eerder werd aangekondigd, eindelijk haar debuut zal maken in het nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van 'Fate: The Winx Saga' is vanaf 16 september exclusief te streamen op Netflix. Kun je ook niet meer wachten om de Winx terug in actie te zien? Druk dan snel hieronder op play!

'Fate: The Winx Saga' is geïnspireerd op de populaire tekenfilmserie 'Winx Club' bedacht door de Italiaanse striptekenaar Iginio Straffi.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer