Zien: Netflix deelt trailer van tweede seizoen 'Fate: The Winx Saga'

Nico De Greef-23 augustus 2022 om 15:56

Goed nieuws voor fans van de magische Netflix-serie 'Fate: The Winx Saga'. Want Netflix heeft zojuist de trailer voor het tweede seizoen gedropt.

Toen seizoen 2 werd aangekondigd, beloofden de seriemakers dat het volgende seizoen meer magie, actie, spanning en romantiek zou gaan bevatten. Dat de seriemakers hun woord nakomen, blijkt nu wel als we de beelden van het aankomende seizoen mogen geloven: ze zitten er namelijk sjokvol mee.

In seizoen 2 krijgen de Winx-meiden te maken met nieuwe dreigingen waarbij ze alle extra hulp die ze kunnen krijgen hard nodig zullen hebben. Zoals de hulp van de natuurfee Flora (het nichtje van Terra) die, zoals eerder werd aangekondigd, eindelijk haar debuut zal maken in het nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van 'Fate: The Winx Saga' is vanaf 16 september exclusief te streamen op Netflix. Kun je ook niet meer wachten om de Winx terug in actie te zien? Druk dan snel hieronder op play!

'Fate: The Winx Saga' is geïnspireerd op de populaire tekenfilmserie 'Winx Club' bedacht door de Italiaanse striptekenaar Iginio Straffi.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

Ontdek meer