Jennifer ontslagen na deelname 'Ex On The Beach'

Karen Luiken-23 augustus 2022 om 10:50

Deelnemen aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ heeft Jennifer geen goed gedaan. De realityster mag er dan enige naamsbekendheid aan over hebben gehouden, heel veel meer dan dat leverde het niet op. In een TikTok-filmpje onthult ze haar baan te zijn kwijtgeraakt nadat ze in het programma te zien was.

Jennifer is een van de meest rustige types van het laatste seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Naast een simpele zoen en de hilarische uitspraken die ze regelmatig samen met haar maatje Stevie deed, maakte ze weinig mee. Liefde hield ze er niet aan over en een goedgevulde portemonnee al helemaal niet.

In een video op TikTok vertelt Jennifer nu dat ze na haar EOTB-avontuur direct kreeg te horen dat ze was ontslagen. “Ik was nog maar acht uur terug in België, ga ik terug happy naar werk en moest gelijk meteen terug naar huis want ik ben ontslagen. Kan dit leven nog mooier?”

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Rihanna werkt aan nieuw album

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:03

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het gaat nu eindelijk gebeuren. Rihanna komt met een album. Haar man A$AP Rocky heeft verklapt dat ze aan nieuwe muziek werkt.

A$AP deed de onthulling tijdens een bezoekje aan Parijs, waar fans hem op straat vroegen naar ontwikkelingen over de muzikale comeback van Rihanna. “Ze werkt eraan”, was zijn antwoord op die vraag.

Dat de zangeres met nieuwe muziek zou komen, is al een tijdje bekend. Vorig jaar liet ze doorschemeren dat ze in 2023 een album uit zou brengen, maar dat is helaas niet gebeurd.

Het laatste studioalbum van RiRi kwam in 2016 uit. Daarna bracht ze geen nieuwe plaat meer uit, maar wel een aantal nieuwe nummers, waaronder die voor de soundtrack van ‘Black Panther: Wakanda Forever’.

Ontdek meer