Jennifer ontslagen na deelname 'Ex On The Beach'

Karen Luiken-23 augustus 2022 om 10:50

Deelnemen aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ heeft Jennifer geen goed gedaan. De realityster mag er dan enige naamsbekendheid aan over hebben gehouden, heel veel meer dan dat leverde het niet op. In een TikTok-filmpje onthult ze haar baan te zijn kwijtgeraakt nadat ze in het programma te zien was.

Jennifer is een van de meest rustige types van het laatste seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Naast een simpele zoen en de hilarische uitspraken die ze regelmatig samen met haar maatje Stevie deed, maakte ze weinig mee. Liefde hield ze er niet aan over en een goedgevulde portemonnee al helemaal niet.

In een video op TikTok vertelt Jennifer nu dat ze na haar EOTB-avontuur direct kreeg te horen dat ze was ontslagen. “Ik was nog maar acht uur terug in België, ga ik terug happy naar werk en moest gelijk meteen terug naar huis want ik ben ontslagen. Kan dit leven nog mooier?”

Frank Lammers wil niet stoppen met 'Undercover'-personage

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 11:46

Als het aan Frank Lammers ligt, komen er nog veel meer producties over drugsbaron Ferry Bouman. De acteur laat in een gesprek met ANP weten dat hij voorlopig nog niet met het personage wil stoppen.

Frank is al in verschillende seizoenen van ‘Undercover’ te zien als Ferry Bouman. In 2021 verscheen er een film over het personage en er is ook al een serie, waarvan het eerste seizoen vorig jaar gelanceerd werd en het tweede seizoen later dit jaar (op 20 december) verschijnt. Maar hoeveel producties er ook zijn, stoppen wil Frank nog lang niet.

“Ik ben altijd beschikbaar”, zegt de acteur. “Ik hou van het personage, dus ik hoef er zeker niet mee te stoppen. Het is een verschrikkelijke man, maar ik heb geprobeerd hem niet als een boef te spelen, dat is niet interessant. Hij heeft ook een lieve en beschermende kant, hij heeft meerdere dimensies."

Realitysterren Quentin en Naomi uit elkaar

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:52

Quentin Steenwinkel, bekend van ‘Ex On The Beach’, en Naomi Joël, bekend van de Nederlandse ‘Love Island’, zijn niet langer samen. Naomi laat via Instagram weten dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet.

“Via deze weg wil ik laten weten dat Q en ik niet meer in een relatie zitten”, schrijft Naomi. Ze laat haar volgers weten dat zij en Quentin hun relatie aan het einde van een reis naar Bali beëindigden. “We zijn nog steeds goed met elkaar en ik gun hem alle liefde en geluk toe. Nu is het weer tijd om volledig op mezelf te focussen.”

Over de reden van de breuk wordt niks gemeld, maar juicekanalen schrijven dat Quentin inmiddels alweer bezig is met opnames voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

Ontdek meer