'Ex On The Beach'-baby geboren!

Karen Luiken-23 augustus 2022 om 10:43

De wereld is weer een wondertje rijker. Jamy Brands en Dante Vermeeren, beiden bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, hebben een kindje verwelkomd.

Het zielsgelukkige koppel maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar worden twee foto’s van hun dochtertje gedeeld, dat de naam Jailey-Roose heeft gekregen. “Zo klein, zo mooi, zo bijzonder. Welkom in ons leven, groot wonder”, staat erbij geschreven.

Jamy en Dante zijn nu zo’n twee jaar samen. De twee hebben al trouwplannen; Dante is onlangs op één knie gegaan voor Jamy.

Verrassing: Taylor Swift dropt nieuwe videoclip

Karen Luiken-27 januari 2023 om 08:07

Taylor Swift heeft haar fans deze ochtend verrast met een groot cadeau. De zangeres dropte compleet uit het niets (oké, met een kleine aankondiging vooraf) een gloednieuwe videoclip.

Het gaat om de clip die hoort bij ‘Lavender Haze’, een nummer dat op haar nieuwe album ‘Midnights’ staat. Van diezelfde plaat zijn inmiddels ook al de videoclips van de liedjes ‘Anti-Hero’ en ‘Bejeweled’ verschenen.

Je bekijkt de gloednieuwe videoclip hier:

Stromae en Pommelien Thijs grote winnaars van MIA's

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:50

Stromae en Pommelien Thijs zijn donderdagavond als grote winnaars uit de bus gekomen tijdens de uitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s). Beiden mochten drie prijzen mee naar huis nemen.

Pommelien was voor vijf categorieën genomineerd en won uiteindelijk in de categorieën ‘Doorbraak’, ‘Solo vrouw’ en ‘Hit van het jaar’.

Stromae verzilderde zijn nominaties in de categorieën ‘Acteur/componist’, ‘Live act’ en ‘Videoclip’. Met deze drie prijzen komt zijn MIA-teller inmiddels op twintig te staan. Goed voor een record.

Andere prijswinnaars waren CAMILLE, Metejoor en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul. Zij mochten allemaal twee MIA’s in ontvangst nemen. Tamino, Regi, Clouseau, Coely, Willy Sommers en Stefanie Mannaerts wonnen er elk een.

Ontdek meer