Jury van Red Bull Zeepkistenrace is bekend

Karen Luiken-23 augustus 2022 om 10:16- Foto:

Red Bull Content Pool

De Red Bull Zeepkistenrace keert binnenkort terug. Op zondag 4 september vormt het Circuit de Spa-Francorchamps het decor van het spannende spektakel en duiken meer dan vijftig teams met een zeepkist via een steile helling naar beneden. Rik Verheye, Olga Leyers, Laurins Dursin, Maxime Richard, Virginnie Philippot en David Antoine nemen plaats aan de jurytafel.

De laatste Belgische editie van de Red Bull Zeepkistenrace dateert al vanaf 2017. Hoog tijd dus voor een nieuw evenement, waarbij tienduizenden toeschouwers zullen aanschouwen hoe tientallen teams gaan strijden voor de winst. Tom Waes en Julie Vermeire presenteren de show en worden vergezeld door Mario del Rio en Patrick Ridremont, die samen het Franstalige publiek komen entertainen.

Voor Laurins Dursin, het liefje van Julie Vermeire, wordt het zijn eerste editie. “Ik kijk echt uit naar mijn eerste Red Bull Zeepkistenrace”, zegt hij. “Als danser ben ik vooral geïnteresseerd in de performance van elk team voordat ze het parcours naar beneden duiken. Al krijg je met een coole jump of hilarische crash van mij ook altijd extra punten!”

Kom jij mee feesten op oktoberfest in ZUCO Roosdaal?

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:52

Het is oktober en dat betekent dat zomerfestivals plaats hebben gemaakt voor oktoberfesten. Zin in een feestje met heel veel bier? Kom op vrijdag 21 oktober dan samen met TAGMAG naar ZUCO in Roosdaal.

Het oktoberfest bevat alles wat je van een oktoberfest verwacht. Braadworsten, lederhosen, heel veel bier en natuurlijk goede muziek. Dat laatste segment wordt verzorgd door de dj’s Michael Amani, Magik, Broke Age, Voltrack en Aquaholic. Verder zullen ook TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Clementine Caron aanwezig zijn om alle bezoekers de voetjes van de vloer te laten dansen.

Wil jij dit niet missen? Trek dan je mooiste oktoberoutfit uit de kast en koop een kaartje via deze link. We zien je de 21ste om 22.00 uur. Tot dan!

Plopsaland De Panne organiseert ‘De Buurtpolitie’ fandagen!

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 19:43- Foto:

Plopsaland De Panne

Na het grote succes van de ‘F.C. De Kampioenen’ fandagen, organiseert Plopsaland De Panne nu ook enkele fandagen rond het populaire VTM-programma ‘De Buurtpolitie’. En die vinden komend weekend plaats!

“Bericht aan alle eenheden: de boeven zijn gevat 💪🚓! Gisteren rukte De Buurtpolitie uit naar Plopsaland om samen met de bezoekers de boevenbende in te rekenen 🚨. De hondenbrigade van de Politie Westkust, het Wit-Gele Kruis, Brandweer Westhoek en Defensie zorgden voor de nodige versterking én spektakel! Ook volgend weekend gaat de boevenjacht verder op 8 en 9 oktober!”, luidt het in de caption bij de video.

De Buurtpolitie kan jouw hulp gebruiken om boeven in rekenen en hun buit terug te vinden in Plopsaland. Durf jij het aan om samen met hen op pad te trekken?

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Bekijk hieronder alvast enkele beelden van de vorige editie:

Ontdek meer