Netflix trekt stekker uit fantasyreeks ‘Cursed’

Dieter Blarinckx-12 juli 2021 om 10:44

Amper één seizoen. Dat is hoe lang de fantasyreeks ‘Cursed’ te zien was op Netflix. Vandaag werk bekendgemaakt dat er geen verdere seizoenen meer zullen komen. De serie vertelde het verhaal van Camelot, waarbij Katherine Langford schitterde in de hoofdrol.

‘Cursed’ had wel goede kijkcijfers, maar was vooral erg duur en intensief om te maken. Daarnaast kreeg de serie veel negatieve reviews van critici. Daarom heeft Netflix besloten om niet verder te gaan met de fantasyreeks.

Eerder deze maand werd ook al bekend dat ‘Jupiter’s Legacy’ geen tweede seizoen zou krijgen, tot grote spijt van de fans.

Drama in 'Temptation Island' als geheim van koppel uitkomt

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:22

De nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’ belooft een heftige te worden. Verwacht drama, heftige confrontaties en tranen. Heel veel tranen. Zowel de mannen- als de vrouwenvilla staat op zijn kop als één van de koppels een goed bewaard geheim onthuld. Iets waar vooral Bert het erg zwaar mee heeft.

'Pitch Perfect' wordt een serie

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:09

Goed nieuws voor fans van ‘Pitch Perfect’. De muzikale reeks die tot nu toe drie films telt, gaat door in serievorm. Dat meldt Variety.

De show speelt zich een paar jaar na de gebeurtenissen van de films af. Adam Devine keert terug als Bumper Allen, die naar Duitsland verhuist om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen als één van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

Vergeten wie Bumper ook alweer was? We geven je een opfrissertje. Hij was in de eerste film de leider van de mannelijke a capella-groep The Treblemakers en had in het vervolg een bijrol als love interest van Fat Amy. Hoewel hij ontbrak in de derde film, keert hij nu dus weer terug in de serie.

Naast Adam Devine speelden ook Rebel Wilson en Anna Kendrick grote rollen in de films. Het is niet duidelijk of zij een comeback zullen maken. Ook zijn er nog geen details bekend over de releasedatum van de serie, die uitgezonden zal worden op de Amerikaanse streamingsdienst Peacock.

Ontdek meer