Jaimie Vaes over Lil' Kleine: "Hij werkt hard aan zichzelf"

Christophe Moons-31 augustus 2021 om 04:01

In een interview met LINDA.meiden vertelt Jaimie Vaes dat ze nog steeds contact heeft met haar man Lil' Kleine, maar voorlopig wel in Ibiza blijft wonen met hun zoontje Lío.

"Jorik (zoals Lil' Kleine echt heet, n.v.d.r.) is de vader van mijn kind en ik voel nog steeds veel liefde voor hem", aldus Jaimie. "Daarom geven we niet op. We zijn jong en leren van elkaar."

Na het befaamde incident op Ibiza, hebben Jamie en Jorik wel een relatiepauze ingelast. "Wat daar gebeurd is, had nóóit mogen gebeuren, maar de horrorverhalen die daarop volgden in verschillende media waren niet waar. Wel hoop ik dat dit verhaal een wake-upcall is voor alle betrokken partijen. Als een relatie op een gegeven moment toxic wordt, of dat nu op een verbale of non-verbale manier is, dan moet je daar iets aan doen. Jorik en ik zijn ergens niet meer dezelfde taal gaan spreken. Ik heb hem gewezen op bepaalde patronen en nu is het aan hem om te bepalen wat hij daarmee doet."

De ster benadrukt dat ze nog altijd veel contact heeft met de rapper en dat zelfs op een erg vriendschappelijke manier. "Voor zover ik voor hem kan spreken, werkt hij er hard aan om een betere versie van zichzelf te worden", klinkt het hoopgevend.

Jaimie heeft momenteel geen plannen om terug naar Nederland te vliegen met Lío. Ze verblijft met enkele vriendinnen op Ibiza om tot rust te komen. "Ik wil kunnen nadenken zonder beïnvloed te worden", besluit ze. Jorik woont nog steeds in Amsterdam.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer