Jaimie Vaes over Lil' Kleine: "Hij werkt hard aan zichzelf"

Christophe Moons-31 augustus 2021 om 04:01

In een interview met LINDA.meiden vertelt Jaimie Vaes dat ze nog steeds contact heeft met haar man Lil' Kleine, maar voorlopig wel in Ibiza blijft wonen met hun zoontje Lío.

"Jorik (zoals Lil' Kleine echt heet, n.v.d.r.) is de vader van mijn kind en ik voel nog steeds veel liefde voor hem", aldus Jaimie. "Daarom geven we niet op. We zijn jong en leren van elkaar."

Na het befaamde incident op Ibiza, hebben Jamie en Jorik wel een relatiepauze ingelast. "Wat daar gebeurd is, had nóóit mogen gebeuren, maar de horrorverhalen die daarop volgden in verschillende media waren niet waar. Wel hoop ik dat dit verhaal een wake-upcall is voor alle betrokken partijen. Als een relatie op een gegeven moment toxic wordt, of dat nu op een verbale of non-verbale manier is, dan moet je daar iets aan doen. Jorik en ik zijn ergens niet meer dezelfde taal gaan spreken. Ik heb hem gewezen op bepaalde patronen en nu is het aan hem om te bepalen wat hij daarmee doet."

De ster benadrukt dat ze nog altijd veel contact heeft met de rapper en dat zelfs op een erg vriendschappelijke manier. "Voor zover ik voor hem kan spreken, werkt hij er hard aan om een betere versie van zichzelf te worden", klinkt het hoopgevend.

Jaimie heeft momenteel geen plannen om terug naar Nederland te vliegen met Lío. Ze verblijft met enkele vriendinnen op Ibiza om tot rust te komen. "Ik wil kunnen nadenken zonder beïnvloed te worden", besluit ze. Jorik woont nog steeds in Amsterdam.

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer