Fabrizio is de nieuwe ‘De Bachelor’

Dieter Blarinckx-12 juli 2021 om 10:34

Groot nieuws uit het Vlaamse showbizzland want niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis volgt Elke Clijsters op in het nieuwe seizoen van ‘De Bachelor’.

De 29-jarige Limburger stelt zijn hart terug open voor een nieuwe liefde. “Hij weet wat hij zoekt in een vrouw, hij is ambitieus, romantisch, knap en sportief. Deze Griekse adonis is naast fiere ondernemer ook een liefdevolle papa voor zijn zoontje en helemaal klaar om zich verder te settelen, en dat het liefst met iemand aan zijn zijde”, klinkt het bij de aankondiging op de website van Play 4.

Denk jij dat er een match is tussen jou en Fabrizio? Stel je dan nu kandidaat via goplay.be/inschrijven!

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Channah en Quentin gooien leven compleet om

Karen Luiken-18 september 2021 om 06:32

Channah en Quentin gaan hun leven drastisch veranderen. De realitysterren, bekend van ‘Ex On The Beach’ en ‘Temptation Island’, ruilen Nederland in voor het prachtige Curaçao. Het koppel gaat verhuizen (en wij mogen meegenieten).

De lovebirds laten via Instagram weten dat hun wilde plannen vast worden gelegd in een realityshow. “Wij zijn blij dat wij dit grote nieuws met jullie mogen delen”, aldus Channah. “Wij krijgen een eigen realityserie op Videoland. Ons grootste avontuur staat voor de deur: wij jagen onze droom na en emigreren met het hele gezin naar Curaçao.”

In de reeks ‘De Koertjes naar Curaçao’ krijgen fans te zien hoe het koppel op zoek gaat naar een perfecte locatie om daar hun eigen Bed & Breakfast te starten. We hoeven gelukkig niet lang te wachten tot we te zien krijgen hoe die zoektocht verloopt. De show is vanaf 8 oktober al te zien.

Ontdek meer