Florence Pugh terug single

Dieter Blarinckx-21 augustus 2022 om 08:28

De Britse actrice Florence Pugh is terug single & ready to mingle. De 26-jarige zette een punt achter haar relatie met Zach Braff, die 47 is. De twee waren zo’n drie jaar samen.

Het koppel kreeg tijdens hun relatie veel kritiek te verwerken omwille van hun grote leeftijdsverschil. Maar of dat aan de basis ligt van hun breuk, werd nog niet bevestigd.

Tijdens een interview met het Amerikaanse Harper’s Bazaar onthulde Pugh dat hun relatie nu definitief voorbij is. Ze wou ook even kwijt dat ze het helemaal niet oké vindt dat de privélevens van celebrities zo in de gaten worden gehouden:

“Ik vind niet dat, alleen omdat mensen dit soort werk doen, ieder aspect van hun leven zomaar in de gaten mag worden gehouden en erover mag geschreven worden. We hebben ons niet aangemeld voor een realityshow.”

“We hebben geprobeerd om onze breuk te verwerken zonder dat de wereld ervan op de hoogte is, omdat het een relatie was waar werkelijk iedereen een mening over leek te hebben", vervolgde ze in het interview. “We hadden het gevoel dat dit beter voor ons zou zijn in plaats van dat miljoenen mensen ons zouden komen vertellen hoe blij ze wel niet zijn dat we uit elkaar zijn.”

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

'K2 zoekt K3'-finaliste zet punt achter verloving

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:38

Amy Courtens, finalist van het programma ‘K2 zoekt K3’, gaat vanaf nu als vrijgezel door het leven. De zangeres laat weten dat zij en haar vriend Aaron een punt achter hun verloving hebben gezet.

“Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan”, aldus Amy op Instagram. “Wij wensen elkaar het beste toe en blijven goede vrienden.”

Amy en Aaron hadden een tijdje geleden nog wilde plannen samen. Ze wilden elkaar het jawoord geven en waren zelfs al een eigen huis aan het bouwen in Wolfsdonk. Wat daar nu mee gebeurt, is niet bekend.

Ontdek meer