Florence Pugh terug single

Dieter Blarinckx-21 augustus 2022 om 08:28

De Britse actrice Florence Pugh is terug single & ready to mingle. De 26-jarige zette een punt achter haar relatie met Zach Braff, die 47 is. De twee waren zo’n drie jaar samen.

Het koppel kreeg tijdens hun relatie veel kritiek te verwerken omwille van hun grote leeftijdsverschil. Maar of dat aan de basis ligt van hun breuk, werd nog niet bevestigd.

Tijdens een interview met het Amerikaanse Harper’s Bazaar onthulde Pugh dat hun relatie nu definitief voorbij is. Ze wou ook even kwijt dat ze het helemaal niet oké vindt dat de privélevens van celebrities zo in de gaten worden gehouden:

“Ik vind niet dat, alleen omdat mensen dit soort werk doen, ieder aspect van hun leven zomaar in de gaten mag worden gehouden en erover mag geschreven worden. We hebben ons niet aangemeld voor een realityshow.”

“We hebben geprobeerd om onze breuk te verwerken zonder dat de wereld ervan op de hoogte is, omdat het een relatie was waar werkelijk iedereen een mening over leek te hebben", vervolgde ze in het interview. “We hadden het gevoel dat dit beter voor ons zou zijn in plaats van dat miljoenen mensen ons zouden komen vertellen hoe blij ze wel niet zijn dat we uit elkaar zijn.”

'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer