‘Enola Holmes 2’ dit najaar al op Netflix!

Dieter Blarinckx-20 augustus 2022 om 09:16

Goed nieuws voor de fans van actrice Millie Bobby Brown want Netflix heeft aangekondigd dat de tweede ‘Enola Holmes’-film dit najaar al te streamen zal zijn!

“In ‘Enola Holmes 2’ is Enola nu net zoals haar beruchte broer een huurdetective. Haar eerste officiële zaak blijkt wel allesbehalve makkelijk te zijn. Zo moet Enola namelijk een vermist meisje terugvinden. Maar zodra een gevaarlijke samenzwering een mysterie meebrengt, heeft ze de hulp van haar vrienden, en Sherlock zelf, nodig om alles te ontrafelen”, klinkt het in de synopsis.

“Het personage is heel speciaal voor mij. Ze is sterk, intelligent en dapper. Ik kan niet wachten tot onze fans de avonturen van Enola opnieuw kunnen volgen”, aldus hoofdrolspeelster Millie Bobby Brown aan het Amerikaanse Deadline.

‘Enola Holmes’ zal vanaf 4 november te streamen zijn via Netflix!

'Game of Thrones'-ster maakt opwachting in 'Sex Education'

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:21

Het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ staat sinds een paar dagen op Netflix. Alle afleveringen al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat een bekende ster uit ‘Game of Thrones’ ook een rol speelt in de serie.

Niemand minder dan de 31-jarige Jack Gleeson maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’. De acteur staat vooral bekend om zijn rol als Joffrey Baratheon in ‘Game of Thrones’. Daar was hij drie seizoenen in te zien als schurk en die rol speelde hij zó goed, dat hij in het echte leven doodsbedreigingen kreeg. Hij stopte een paar jaar met acteren, maar keert nu dus weer terug.

De acteur speelt in ‘Sex Education’ het personage Dodgy Mo, de broer van Maeve. En hoewel hij maar in twee afleveringen te zien is, merken fans hem wel op. “Dit had ik niet verwacht”, zegt iemand op Twitter. “Is dat de koning van Westeros?”, vraagt een ander zich af. En een derde: “Goed om Jack Gleeson weer terug te zien.”

Spotify lanceert ideale functie voor feestjes

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:01- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify heeft een ideale functie in het leven geroepen die vooral erg welkom is tijdens feestjes. Het nieuwigheidje heet Jam en maakt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk een playlist te beheren.

Momenteel kun je slechts op één apparaat tegelijk nummers toevoegen aan een afspeelwachtrij in Spotify. Dat is vervelend, zeker als je met meerdere mensen in een ruimte bent en iedereen een ander verzoeknummertje heeft. Maar met Jam is dat probleem dus verleden tijd. Die functie geeft 32 mensen tegelijkertijd de ruimte om liedjes in een wachtrij toe te voegen.

De hoofdlijst wordt beheerd door degene wiens telefoon aan de speaker is verbonden. Deze persoon kan zelf bepalen of hij de controle over de afspeelwachtrij met anderen wil delen. Wil hij dat? Dan kan de lijst op verschillende manieren worden gedeeld: via Bluetooth, via een QR-code of via een link die bijvoorbeeld via WhatsApp gedeeld kan worden.

Spotify Jam is vanaf nu beschikbaar voor betalende gebruikers.

Ontdek meer