‘Enola Holmes 2’ dit najaar al op Netflix!

Dieter Blarinckx-20 augustus 2022 om 09:16

Goed nieuws voor de fans van actrice Millie Bobby Brown want Netflix heeft aangekondigd dat de tweede ‘Enola Holmes’-film dit najaar al te streamen zal zijn!

“In ‘Enola Holmes 2’ is Enola nu net zoals haar beruchte broer een huurdetective. Haar eerste officiële zaak blijkt wel allesbehalve makkelijk te zijn. Zo moet Enola namelijk een vermist meisje terugvinden. Maar zodra een gevaarlijke samenzwering een mysterie meebrengt, heeft ze de hulp van haar vrienden, en Sherlock zelf, nodig om alles te ontrafelen”, klinkt het in de synopsis.

“Het personage is heel speciaal voor mij. Ze is sterk, intelligent en dapper. Ik kan niet wachten tot onze fans de avonturen van Enola opnieuw kunnen volgen”, aldus hoofdrolspeelster Millie Bobby Brown aan het Amerikaanse Deadline.

‘Enola Holmes’ zal vanaf 4 november te streamen zijn via Netflix!

TAGMAG

Disney+ lanceert trailer van ‘In the Soop: Friendcation’

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 05:45

Enkele grote sterren uit Korea gaan samen op vakantie. En het mooiste daarvan: fans mogen meegenieten. Met ‘In The Soop: Friendcation’ krijgen we te zien hoe Park Seo-jun, rapper Peakboy, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik en BTS-lid V hun drukke levens verruilen voor een verrassingsreis naar het platteland.

De gloednieuwe realityserie, die een spin-off is van ‘In The Soop’, laat zien hoe de vrienden afgezonderd van de buitenwereld de tijd nemen om van de natuur te genieten en hun favoriete bezigheden uit te oefenen in the soop (in het bos). Tijdens de vier afleveringen zien de kijkers de sterren ontspannen tijdens een welverdiende pauze, weg van de druk van het dagelijkse sterrendom.

‘In The Soop: Friendcation’ is vanaf 19 oktober te zien op Disney+.

Veel kritiek op duistere 'House of the Dragon’-afleveringen

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:18

Wie iedere maandag klaar zit voor een gloednieuwe aflevering van ‘House of the Dragon’, zal vast ook al gemerkt hebben dat de afleveringen alsmaar donkerder worden. En dat is dan ook letterlijk te nemen. En daar kunnen de fans niet mee lachen.

Bij de originele serie, ‘Game of Thrones’, kwam er al vrij veel kritiek op de té donkere scènes. Zo donker zelfs dat je soms de hele ruimte moest verduisteren om het beeld te kunnen zien. En ook nu, bij de spin-off ‘House of the Dragon’, is dat het geval.

Het is zelfs zó erg dat veel van details verloren gaan door de duisternis van de scène. Dan gaat het vooral om aflevering 7, die afgelopen maandag te streamen was via HBO Max en Streamz. HBO moest zelfs online een officiële reactie plaatsen aangezien ze overstelpt werden door kritiek. HBO beweerde dat de duistere belichting "een intentionele creatieve beslissing" was…

Stoort die duisternis jou in de afleveringen van ‘House of the Dragon’?

Ontdek meer