RIP: ’Schone Schijn’-actrice overleden

Dieter Blarinckx-20 augustus 2022 om 09:11

Droevig nieuws uit de Britse showbizz want actrice Josephine Tewson is eerder deze week overleden op 91-jarige leeftijd. Dat werd vrijdag bekendgemaakt door haar management.

Tewson werd vooral bekend door haar rol als buurvrouw Elizabeth Warden in de immens populaire reeks ‘Keeping Up Appaerances’, aka ’Schone Schijn’. De serie was te zien tussen 1990 en 1995, maar werd daarna nog vaak heruitgezonden.

“Josephine is de voorbije nacht vredig ingeslapen in Denville Hall”, klinkt het in de mededeling van haar management. Ze verbleef al enkele jaren in een woonzorgcomplex in Northwood.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Ontdek meer