Niels Destadsbader gaat binnenkort naakt!

Dieter Blarinckx-19 augustus 2022 om 20:37

Wie zotte fan is van de Vlaamse zanger en acteur Niels Destadsbader, let nu beter op. Binnenkort gaat hij namelijk helemaal naakt voor een nieuwe Eén-programma!

Samen met Dieter Coppens en nog zes andere bekende Vlaamse mannen, gaat Niels volledig uit de kleren. Voor een nieuw Eén-programma gaan ze namelijk een sexy en stomende striptease opvoeren voor het goede doel. Dat goede doel zet zich in voor prostaat- en teelbalkanker. Eén hoopt zo het thema meer bespreekbaar te maken.

Het nieuwe programma volgt de boys van de casting en de voorbereiding tot en met het grote slotspektakel. Die finale zal ergens eind oktober te zien zijn in het Kursaal van Oostende.

VRT komt binnenkort met meer info!

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Ontdek meer