Niels Destadsbader gaat binnenkort naakt!

Dieter Blarinckx-19 augustus 2022 om 20:37

Wie zotte fan is van de Vlaamse zanger en acteur Niels Destadsbader, let nu beter op. Binnenkort gaat hij namelijk helemaal naakt voor een nieuwe Eén-programma!

Samen met Dieter Coppens en nog zes andere bekende Vlaamse mannen, gaat Niels volledig uit de kleren. Voor een nieuw Eén-programma gaan ze namelijk een sexy en stomende striptease opvoeren voor het goede doel. Dat goede doel zet zich in voor prostaat- en teelbalkanker. Eén hoopt zo het thema meer bespreekbaar te maken.

Het nieuwe programma volgt de boys van de casting en de voorbereiding tot en met het grote slotspektakel. Die finale zal ergens eind oktober te zien zijn in het Kursaal van Oostende.

VRT komt binnenkort met meer info!

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer