Netflix (her)lanceert internationale versie van 'De Mol'

Dieter Blarinckx-19 augustus 2022 om 08:48

Goed nieuws voor fans van 'De Mol', want Netflix heeft aangekondigd dat ze een nieuwe, internationale versie van het populaire Vlaamse programma gaan maken!

Het Vlaamse programma ‘De Mol’ is het best verkochte Belgische tv-format ooit. Om je een idee te geven: de voorbije jaren was het programma in zo’n 20 landen te zien. En nu gaat dus ook een nieuwe internationale versie gemaakt worden door Netflix.

De nieuwe ‘The Mole’ zal zo’n tien afleveringen tellen en zal gemaakt worden door een Australisch-Amerikaans productiehuis. Qua opzet zal ‘The Mole’ het Vlaamse stramien volgen, alleen hebben ze véél meer budget. Verwacht je dus maar aan coolere en grotere opdrachten.

Wanneer ‘The Mole’ net te streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Releasedatum 'Secret Invasion' gelekt: nieuwste Marvel crossover komt eraan!

Nezir Yikik-29 maart 2023 om 16:23- Foto:

Marvel Studios

De lanceringsdatum van Marvels nieuwste crossover-serie ‘Secret Invasion’, lijkt ineens niet meer zo secret te zijn. Een medewerker bij Disney+ zou de verborgen landingspagina per ongeluk al actief gezet hebben. Een blunder of eerder een doordachte zet van de streamingdienst om awareness te creëren?

Marvel Studios heeft het niet makkelijk om geheimen te bewaren. Nu maakt het moederbedrijf het hen nóg iets moeilijker. Maandag werd de website van Disney+ geüpdate met de releasedatum van de langverwachte crossover-serie ‘Secret Invasion’.

Het duurde niet lang voor de pagina opnieuw offline werd gehaald. Hoeveel superhelden Disney+ ook onder zijn vleugel heeft, ze lijken niet sneller te zijn oplettende fans. Normaal gezien zouden we de nieuwe crossover vanaf 21 juni 2023 kunnen streamen, of dat hopen we toch.

De cast bestaat uit terugkerende MCU-sterren waaronder: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (War Machine) en Martin Freeman (Agent Ross). Daarnaast vinden ook enkele nieuwe gezichten hun weg naar het Marvel Cinematic Universe, zoals onder meer actrice Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones).

Marvel Studios baas Kevin Feige kondigde de serie in december 2020 al aan en liet weten dat het een significante invloed zou hebben op het MCU. De laatste update kregen we in september nog in de vorm van een trailer.

Ontdek meer