Josje Huisman heeft een nieuw lief!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 21:32

Josje Huisman is opnieuw van ’t straat. Dat is te zien in haar nieuwe reels van haar romantische trip naar Parijs. “Ik ben een zeer gelukkige croissant”, luidt de caption.

De gelukkige die Josje vanaf nu zijn nieuwe vlam mag noemen is de 36-jarige Nederlander Leon Tanate. De twee genieten momenteel van een gezellig en romantisch uitje in Parijs, althans als we de liefdevolle beelden op sociale media mogen geloven.

Waarschijnlijk leerde Josje haar nieuwe vriend kennen in het Nederlandse stadje Zwolle. Leon woont en werkt daar, en eerder dit jaar verhuisde Josje ook - na 12 jaar in België - naar Zwolle.

Proficiat lovebirds!

'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer