Er is (dan toch) een nieuwe ‘Saw’-film in de maak!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:33

Het lijkt erop dat de populaire horrorfranchise ‘Saw’ dan toch nog niet gedaan is. Lionsgate, de producent achter de films, heeft nu immers laten weten dat ‘Saw X’ in de maak is!

De nieuwe, tiende film in de reeks zal vanaf 27 oktober 2023 te zien zijn in de bioscoop.

"We hebben geluisterd naar waar de fans om vragen en zijn hard aan het werk om een film te maken die zowel Saw-liefhebbers als horrorfans geweldig zullen vinden. En een deel daarvan is de regie geven aan Kevin Greutert, regisseur van Saw VI, dat nog steeds een van de favorieten van de fans is uit de hele serie. Meer details zullen binnenkort worden onthuld”, klinkt het bij de producenten van de film in de officiële aankondiging!

Nog even wachten tot oktober volgend jaar dus!

'Hocus Pocus 2' vanaf nu op Disney+

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 22:30

Het is vandaag de laatste dag van september en dat wil zeggen dat het bijna Halloween is! En dat viert Disney met de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

'Hocus Pocus 2' is vanaf vandaag te zien via Disney+ en herenigt de beruchte Sanderson-zusjes voor een gloednieuw en komisch avontuur. Actrices Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy keren allemaal terug in hun originele rol.

De drie heksen zijn helemaal back in dit gloednieuwe hoofdstuk nadat opnieuw de kaars met de zwarte vlam werd aaangestoken. En ze zijn nog geen haar veranderd! Voor de drie jonge vrouwen die de kaars hebben aangestoken is het vervolgens een race tegen de tijd om te voorkomen dat de heksen onsterfelijk worden en een onoverkoombare ravage aanrichten in Salem.

Bekijk de trailer hieronder en stream 'm vanaf nu via Disney+!

Zien: volledige trailer 'Bones and All' gedropt!

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 20:24

Fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk werd de volledige trailer van zijn aankomende film 'Bones and All' gedropt.

Deze nieuwe film van regisseur Luca Guadagnino, die je wel kent van de klepper 'Call Me By Your Name', ging al in première op het Filmfestival van Venetië en was een énorm succes. Timothée Chalamet, die dus ook te zien was in 'Call Me By Your Name', speelt de hoofdrol in deze nieuwe prent.

De film is een bewerking van het gelijknamige boek van Camille DeAngelis en vertelt het verhaal over de eerste liefde tussen Maren, een jonge vrouw die leert hoe te overleven in de marge van de samenleving, en Lee, een intense en ontrechte zwerver. De producenten omschrijven het als "een bevrijdende odyssee over de weg van twee jonge mensen die tot zichzelf komen, op zoek naar identiteit en het najagen van schoonheid in een gevaarlijke wereld die niet kan verdragen wie ze zijn".

Check hieronder de trailer en ontdek 'm dit najaar in de bioscoop!

Ontdek meer