Nieuwe Marvel-reeks 'She-Hulk' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:16

Er was online al veel om te doen, maar vanaf nu staat de gloednieuwe serie van Marvel, 'She-Hulk: Attorney at Law', op Disney+!

De serie vertelt het verhaal van Jennifer Walters als de vrouwelijke Hulk. We zien (deels) haar oorsprong - haar initiële transformatie in She-Hulk en haar daaropvolgende beslissing om grotendeels in die vorm te blijven, zelfs wanneer ze cliënten vertegenwoordigt als advocaat.

'She-Hulk: Attorney at Law' zal in totaal negen afleveringen bevatten, die telkens gedropt zullen worden op donderdag.

De eerste staat dus nu online!

Check hieronder alvast een leuke sizzle:

Netflix deelt trailer van derde seizoen 'Unsolved Mysteries'

Dieter Blarinckx-04 oktober 2022 om 20:32

De bekende en aangrijpende Netflix-serie 'Unsolved Mysteries' keert terug met een derde seizoen. Dat werd zopas met een gloednieuwe trailer aangekondigd via het YouTube-kanaal van Netflix.

'Unsolved Mysteries' is terug met een drie-weken-durend evenement waarin nog meer onverklaarbare sterfgevallen, verbijsterende verdwijningen en bizarre paranormale activiteiten te zien zijn.

"Klaar om een mysterie op te lossen? In deel 3 keert dit wereldwijde fenomeen terug met negen nieuwe mysteries. Neem deel aan de zoektocht en misschien kan jij helpen een mysterie op te lossen", klinkt het bij de trailer.

Bekijk de aankondigingstrailer hieronder en start met streamen vanaf 18 oktober.

Nieuw seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’ komt naar België

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 15:39

Het meest recente Nederlandse seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ komt naar de Belgische televisie. En snel ook. Volgens deelneemster Fleur gebeurt het al op 11 oktober. Dat meldt Love & Reality.

Brunette Fleur, die een grote rol speelt in het nieuwste seizoen, deelt via Instagram een foto die tijdens de opnames van ‘Temptation Island: Love or Leave’ gemaakt is. “Vanaf 11 oktober ook te zien in België”, schrijft ze erbij.

Eerdere seizoenen van het programma waren allemaal via GoPlay te zien. Een definitieve bevestiging is er nog niet, maar waarschijnlijk komt het derde seizoen daar ook op te staan.

Ontdek meer