Joe Jonas gebruikt injecties tegen rimpels

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:25

Net als veel andere mensen heeft ook Joe Jonas een hekel aan de rimpels die het ouder worden met zich meebrengt. De zanger heeft dan ook een eigen routine die hij doet om jong te blijven: hij laat regelmatig injecties in zijn gezicht zetten.

De injecties worden ook wel Xeomin genoemd, een soort alternatieve botox. In een gesprek met Allure vertelt Joe er meer over. “Voor mij is er niets mooiers dan zelfvertrouwen. En er op je best uitzien, kun je alleen je je goed voelt. Ik geef prioriteit aan routines waardoor ik me de beste versie van mezelf voel."

Joe begon met de injecties toen hij meer fronsrimpels bij zichzelf begon te zien. “Natuurlijk heeft iedereen een mening, maar iedereen kan ook zijn eigen beslissingen over zichzelf nemen. Ik had persoonlijk het gevoel dat dit iets was dat me een boost zelfvertrouwen zou geven, en daar was ik naar op zoek.”

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer