Joe Jonas gebruikt injecties tegen rimpels

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:25

Net als veel andere mensen heeft ook Joe Jonas een hekel aan de rimpels die het ouder worden met zich meebrengt. De zanger heeft dan ook een eigen routine die hij doet om jong te blijven: hij laat regelmatig injecties in zijn gezicht zetten.

De injecties worden ook wel Xeomin genoemd, een soort alternatieve botox. In een gesprek met Allure vertelt Joe er meer over. “Voor mij is er niets mooiers dan zelfvertrouwen. En er op je best uitzien, kun je alleen je je goed voelt. Ik geef prioriteit aan routines waardoor ik me de beste versie van mezelf voel."

Joe begon met de injecties toen hij meer fronsrimpels bij zichzelf begon te zien. “Natuurlijk heeft iedereen een mening, maar iedereen kan ook zijn eigen beslissingen over zichzelf nemen. Ik had persoonlijk het gevoel dat dit iets was dat me een boost zelfvertrouwen zou geven, en daar was ik naar op zoek.”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer