Disney brengt 'Rogue One' even terug naar de bioscoop!

Dieter Blarinckx-16 augustus 2022 om 15:53

Fans van 'Star Wars', opgelet! Disney en Lucasfilm hebben namelijk aangekondigd dat de film 'Rogue One: A Star Wars Story' heel even terug te zien zal zijn in de bioscoop!

Vanaf 21 september kan je op Disney+ kijken naar de gloednieuwe 'Star Wars'-serie 'Andor'. Die serie focust zich op hoofdpersonage Cassian Andor, die we al leerden kennen in de spin-off 'Rogue One: A Star Wars Story'.

Om fans dus al klaar te stomen voor de gloednieuwe serie, brengt Disney de geliefde film even terug naar het grote bioscoopscherm. Het is te zeggen: de film zal op één dag (26 augustus) en enkel en alleen dan, terug te herbeleven zijn in de bioscoop. Voorlopig is helaas nog niet geweten of dit ook in België zo zal zijn.

Check hieronder alvast de trailers van 'Andor' (de serie) en 'Rogue One: A Star Wars Story' (de film).

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ticketverkoop 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' gestart

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 12:57

Potterheads, opgelet! Heb jij nog geen tickets gescoord voor de unieke experience 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience'? Dan is snel zijn nog de boodschap!

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience!

Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' zal plaatsvinden op het domein van Kasteel Domein Groenenberg vanaf 5 november.

Tickets zijn nog steeds te koop via deze link.

Check hieronder alvast enkele sfeerbeelden van een vorige editie:

Ontdek meer