Kaartverkoop Sunset Festival gaat keihard

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 15:46

De zomer kan maar op één manier goed afgesloten worden en dat is met Sunset Festival. De organisatoren weten dat, wij weten dat en ook feestneuzen weten dat. Hoe we aan die wijsheid komen? De ticketverkoop gaat als een trein!

Met nog een dikke drie weken te gaan voordat Sunset Festival losbarst, maakt de organisatie van het evenement bekend dat 75 procent van de tickets verkocht is. Wie nog geen kaartje heeft, zal dus snel moeten zijn. ‘Zo te zien hebben jullie er net zoveel zin in als wij’, klinkt het bij Sunset Festival. ‘Nog maar 25 procent van alle tickets zijn beschikbaar en staan te trappelen om als een gek jouw mailbox in te vliegen.’

Op het festival komen allerlei artiesten van Vlaamse en Nederlandse bodem langs. Denk aan Bilal Wahib, Afro Bros, Flemming, Cristian D, Joost, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex, Trobi, Yung Felix, 5NAPBACK. Jamie-Lee Six & Louis XIV en ga zo nog maar even door.

Wil jij hier bijzijn? Je koopt al een kaartje voor 35 euro!

Kom jij mee feesten op oktoberfest in ZUCO Roosdaal?

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:52

Het is oktober en dat betekent dat zomerfestivals plaats hebben gemaakt voor oktoberfesten. Zin in een feestje met heel veel bier? Kom op vrijdag 21 oktober dan samen met TAGMAG naar ZUCO in Roosdaal.

Het oktoberfest bevat alles wat je van een oktoberfest verwacht. Braadworsten, lederhosen, heel veel bier en natuurlijk goede muziek. Dat laatste segment wordt verzorgd door de dj’s Michael Amani, Magik, Broke Age, Voltrack en Aquaholic. Verder zullen ook TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Clementine Caron aanwezig zijn om alle bezoekers de voetjes van de vloer te laten dansen.

Wil jij dit niet missen? Trek dan je mooiste oktoberoutfit uit de kast en koop een kaartje via deze link. We zien je de 21ste om 22.00 uur. Tot dan!

Plopsaland De Panne organiseert ‘De Buurtpolitie’ fandagen!

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 19:43- Foto:

Plopsaland De Panne

Na het grote succes van de ‘F.C. De Kampioenen’ fandagen, organiseert Plopsaland De Panne nu ook enkele fandagen rond het populaire VTM-programma ‘De Buurtpolitie’. En die vinden komend weekend plaats!

“Bericht aan alle eenheden: de boeven zijn gevat 💪🚓! Gisteren rukte De Buurtpolitie uit naar Plopsaland om samen met de bezoekers de boevenbende in te rekenen 🚨. De hondenbrigade van de Politie Westkust, het Wit-Gele Kruis, Brandweer Westhoek en Defensie zorgden voor de nodige versterking én spektakel! Ook volgend weekend gaat de boevenjacht verder op 8 en 9 oktober!”, luidt het in de caption bij de video.

De Buurtpolitie kan jouw hulp gebruiken om boeven in rekenen en hun buit terug te vinden in Plopsaland. Durf jij het aan om samen met hen op pad te trekken?

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Bekijk hieronder alvast enkele beelden van de vorige editie:

Ontdek meer