Kaartverkoop Sunset Festival gaat keihard

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 15:46

De zomer kan maar op één manier goed afgesloten worden en dat is met Sunset Festival. De organisatoren weten dat, wij weten dat en ook feestneuzen weten dat. Hoe we aan die wijsheid komen? De ticketverkoop gaat als een trein!

Met nog een dikke drie weken te gaan voordat Sunset Festival losbarst, maakt de organisatie van het evenement bekend dat 75 procent van de tickets verkocht is. Wie nog geen kaartje heeft, zal dus snel moeten zijn. ‘Zo te zien hebben jullie er net zoveel zin in als wij’, klinkt het bij Sunset Festival. ‘Nog maar 25 procent van alle tickets zijn beschikbaar en staan te trappelen om als een gek jouw mailbox in te vliegen.’

Op het festival komen allerlei artiesten van Vlaamse en Nederlandse bodem langs. Denk aan Bilal Wahib, Afro Bros, Flemming, Cristian D, Joost, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex, Trobi, Yung Felix, 5NAPBACK. Jamie-Lee Six & Louis XIV en ga zo nog maar even door.

Wil jij hier bijzijn? Je koopt al een kaartje voor 35 euro!

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

Ontdek meer