Kaartverkoop Sunset Festival gaat keihard

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 15:46

De zomer kan maar op één manier goed afgesloten worden en dat is met Sunset Festival. De organisatoren weten dat, wij weten dat en ook feestneuzen weten dat. Hoe we aan die wijsheid komen? De ticketverkoop gaat als een trein!

Met nog een dikke drie weken te gaan voordat Sunset Festival losbarst, maakt de organisatie van het evenement bekend dat 75 procent van de tickets verkocht is. Wie nog geen kaartje heeft, zal dus snel moeten zijn. ‘Zo te zien hebben jullie er net zoveel zin in als wij’, klinkt het bij Sunset Festival. ‘Nog maar 25 procent van alle tickets zijn beschikbaar en staan te trappelen om als een gek jouw mailbox in te vliegen.’

Op het festival komen allerlei artiesten van Vlaamse en Nederlandse bodem langs. Denk aan Bilal Wahib, Afro Bros, Flemming, Cristian D, Joost, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex, Trobi, Yung Felix, 5NAPBACK. Jamie-Lee Six & Louis XIV en ga zo nog maar even door.

Wil jij hier bijzijn? Je koopt al een kaartje voor 35 euro!

Studenten strijden tegen elkaar in gocartrace van UAntwerpen

Karen Luiken-30 maart 2023 om 06:19

Campus Middelheim van UAntwerpen vormt volgende week het decor van een gocartrace. Studentenverenigingen nemen het daarbij tegen elkaar op met een zelf versierd voertuig.

De gocartrace van UAntwerpen wordt al sinds 1984 georganiseerd. Ieder jaar weer krijgen studenten de opdracht om binnen twee uur tijd zoveel mogelijk toertjes af te werken. Elke vereniging heeft één gocart met daarin twee leden. De club die de meeste rondes aflegt binnen de tijd, wint de Go-Kart Race 2023 en gaat er met een aantal vaten bier vandoor.

De organisatie van het evenement ligt in handen van ASK-Stuwer. We verwachten dit jaar niets minder dan de vorige edities: lachen, plezier maken en racen om de overwinning”, zegt Maxim Jeuniaux, praeses van de studentenvereniging.

Naast de grote gocartrace vindt er ook een cheerleaderscompetitie plaats. “Elke studentenvereniging heeft naast zijn gocart ook een cheerleadersteam, deze strijden ook voor de winst in hun wedstrijd, los van de race”, zegt de praeses van ASK-Stuwer.

Highlight Festival last extra dag in

Maxine Decaluwé-28 maart 2023 om 11:00

Highlight festival viert dit jaar zijn vijfde verjaardag. Normaal duurt het festival één dag, maar nu zetten de organisatoren een dag extra op poten. Die zal op vrijdag 1 september doorgaan onder de naam Highlight LIVE.

Medeorganisator Lennert Vintevogel liet weten dat ze het vijfjarig bestaan niet zomaar laten voorbijgaan. “We wilden graag iets speciaals doen. Zo kwam het idee uit de bus om de avond voor het eigenlijke festival, iets met livemuziek te organiseren.” Daarnaast is er een tweede stage met een DJ booth voor opkomend talent.

Heel wat Nederlandstalige artiesten zijn reeds bekendgemaakt. Gene Thomas, Mama’s Jasje, Niels Destadsbader en drumfenomeen Michael Schack zullen optreden tijdens Highlight LIVE. De line-up voor het Highlight festival zelf op 2 september, wordt midden april de wereld ingestuurd.

Meer info en tickets vind je terug op highlightfestival.com!

Ontdek meer