'Love Island'-ster Amandine geeft update over Jules

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 04:47- Foto:

Streamz

De love story van Amandine en Jules in ‘Love Island’ was er eentje met een triest einde. De twee leken elkaar helemaal gevonden te hebben, maar daar kwam abrupt een einde aan toen Jules naar Casa Amor vertrok en Lisa leerde kennen. Hij nam de brunette mee en liet Amandine staan, die op haar beurt besloot om naar huis te gaan. Inmiddels zijn we een paar weken verder en razend benieuwd hoe het tussen Amandine en Jules gaat. Amandine geeft uitleg.

Het duurde na Casa Amor niet lang voordat Jules spijt kreeg van zijn keuze om Lisa mee te nemen. Hij miste Amandine en had gewild dat hij zijn keuze terug kon draaien. Maar dat kon niet en dus bleef hij over met Lisa terwijl zijn liefje Amandine in het vliegtuig naar huis zat.

“Ik had niet verwacht dat hij zo snel spijt zou hebben”, zegt Amandine tegen RUMAG. “Ik heb altijd gezegd dat de deur dicht is, want ik ben geen tweede keuze. Maar aangezien hij er zo slecht van is en hij zelf zegt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt, staat de deur toch een klein beetje open. Maar hij moet wel z’n best doen!”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer