'Love Island'-ster Amandine geeft update over Jules

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 04:47- Foto:

Streamz

De love story van Amandine en Jules in ‘Love Island’ was er eentje met een triest einde. De twee leken elkaar helemaal gevonden te hebben, maar daar kwam abrupt een einde aan toen Jules naar Casa Amor vertrok en Lisa leerde kennen. Hij nam de brunette mee en liet Amandine staan, die op haar beurt besloot om naar huis te gaan. Inmiddels zijn we een paar weken verder en razend benieuwd hoe het tussen Amandine en Jules gaat. Amandine geeft uitleg.

Het duurde na Casa Amor niet lang voordat Jules spijt kreeg van zijn keuze om Lisa mee te nemen. Hij miste Amandine en had gewild dat hij zijn keuze terug kon draaien. Maar dat kon niet en dus bleef hij over met Lisa terwijl zijn liefje Amandine in het vliegtuig naar huis zat.

“Ik had niet verwacht dat hij zo snel spijt zou hebben”, zegt Amandine tegen RUMAG. “Ik heb altijd gezegd dat de deur dicht is, want ik ben geen tweede keuze. Maar aangezien hij er zo slecht van is en hij zelf zegt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt, staat de deur toch een klein beetje open. Maar hij moet wel z’n best doen!”

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer