'Love Island'-ster Amandine geeft update over Jules

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 04:47- Foto:

Streamz

De love story van Amandine en Jules in ‘Love Island’ was er eentje met een triest einde. De twee leken elkaar helemaal gevonden te hebben, maar daar kwam abrupt een einde aan toen Jules naar Casa Amor vertrok en Lisa leerde kennen. Hij nam de brunette mee en liet Amandine staan, die op haar beurt besloot om naar huis te gaan. Inmiddels zijn we een paar weken verder en razend benieuwd hoe het tussen Amandine en Jules gaat. Amandine geeft uitleg.

Het duurde na Casa Amor niet lang voordat Jules spijt kreeg van zijn keuze om Lisa mee te nemen. Hij miste Amandine en had gewild dat hij zijn keuze terug kon draaien. Maar dat kon niet en dus bleef hij over met Lisa terwijl zijn liefje Amandine in het vliegtuig naar huis zat.

“Ik had niet verwacht dat hij zo snel spijt zou hebben”, zegt Amandine tegen RUMAG. “Ik heb altijd gezegd dat de deur dicht is, want ik ben geen tweede keuze. Maar aangezien hij er zo slecht van is en hij zelf zegt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt, staat de deur toch een klein beetje open. Maar hij moet wel z’n best doen!”

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer