Hanne geeft update over geslacht baby

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 19:17

Tijdens de recente optredens van K3 is al goed te zien dat Hanne prachtig zwanger is. Dit najaar verwacht ze samen met haar man Jorn hun eerste kindje. En ze gaven al een update over het geslacht!

Hanne en Jorn weten het geslacht van hun aankomende kindje en hebben de mensen in hun directe omgeving al ingelicht. Maar laat één ding duidelijk zijn: voor de buitenwereld blijf het één groot geheim!

“Ja, de mensen in onze nabije omgeving weten het, maar voor al de anderen blijft het geheim tot de geboorte. Intussen staan we met vier op het podium. Dan wrijf ik over mijn buikje en zeg ik: ‘Wij gaan samen knallen, hé kleintje’. Ik voel wel dat het vermoeiender wordt, maar Marthe en Julia doen hun best om mij wat te ontlasten”, klink het zopas in een interview met het Vlaamse magazine Dag Allemaal.

De komst van hun eerste kindje staat gepland voor december, later dit jaar!

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer