Hanne geeft update over geslacht baby

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 19:17

Tijdens de recente optredens van K3 is al goed te zien dat Hanne prachtig zwanger is. Dit najaar verwacht ze samen met haar man Jorn hun eerste kindje. En ze gaven al een update over het geslacht!

Hanne en Jorn weten het geslacht van hun aankomende kindje en hebben de mensen in hun directe omgeving al ingelicht. Maar laat één ding duidelijk zijn: voor de buitenwereld blijf het één groot geheim!

“Ja, de mensen in onze nabije omgeving weten het, maar voor al de anderen blijft het geheim tot de geboorte. Intussen staan we met vier op het podium. Dan wrijf ik over mijn buikje en zeg ik: ‘Wij gaan samen knallen, hé kleintje’. Ik voel wel dat het vermoeiender wordt, maar Marthe en Julia doen hun best om mij wat te ontlasten”, klink het zopas in een interview met het Vlaamse magazine Dag Allemaal.

De komst van hun eerste kindje staat gepland voor december, later dit jaar!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer